3F Superliga

Husk at få kortet i hus til den nye sæson

AF: AGF - 07. juni 2021

Der er godt gang i gentegningerne af sæsonkort til den kommende sæson.

Der er godt gang i fornyelsen af sæsonkort op til den nye sæson. En uge inde i perioden, hvor vores eksisterende sæsonkortholdere kan forny kortet har 75 % allerede fået det gjort og har dermed sikret sig den samme plads som i sidste sæson.

De resterende sæsonkortholdere får i dag en påmindelse på email om, hvordan man fornyr sit kort. Man kan også læse mere her >>>

Perioden udløber om en uge - den 14. juni, hvorefter vi åbner for nysalg af kort. Så det er med at forny sit kort, hvis man vil være sikker på sin samme plads i den kommende sæson.

Under hensyn til den fortsatte usikkerhed om Corona, giver vi igen en Corona-garanti. Der er derfor ingen økonomisk risiko forbundet ved at købe sæsonkort, såfremt corona i fremtiden skulle betyde nye udfordringer. Men det håber vi ikke og vi satser på, at vi kan være tilbage ved mere normale tilstande, når sommeren er over. Bemærk dog, at så længe vi spiller under den nuværende Superliga-ordning, at man så ikke kan være sikker på sin faste plads.

Har man sæsonkort på abonnementet, skal man ikke gøre noget. Abonnementet kører automatisk videre, og man behøver ikke foretage sig yderligere.

Som noget nyt, så giver sæsonkortene nu også adgang til AGF's kvinders hjemmekampe i Gjensidige Kvindeligaen.

Du kan læse meget mere om de nye sæsonkort her, hvor du også fornyer dit kort >>>>

Spørgsmål kan rettes til AGF's Billetkontor på agf-billet@agf-as.dk

Vi gør opmærksom på, at sæsonkort ikke giver adgang til europæiske kampe. Sæsonkortholdere har dog forkøbsret til billetter til disse kampe.

Nysalget af sæsonkort åbner den 14. juni. Vi tager hul på den nye sæson med en hjemmekamp mod Brøndby IF den 18. juli. Se mere om de første kampe her >>>>

Koncernpartnere

+