3F Superliga

Klassiker åbner den nye sæson

AF: AGF - 01. juni 2021

Den nye sæson åbner med et brag den 18. juli.

Programmet for den kommende sæson er nu faldet på plads og der er også kommet kamptidspunkter på de to første kampe.

Og vi åbner med noget af et sommerbrag, når rivalerne og det nyslået mesterhold fra Brøndby IF kommer til Ceres Park søndag den 18. juli kl. 19 til sæsonens første kamp. Dermed får sommer-Aarhus mulighed for en stor fodboldoplevelse i sommerferien.

Desværre forventer vi, at vi må undvære den traditionsrige Aarhus Walk til den første hjemmekamp på grund af fortsatte Corona-restriktioner. Vi håber, vi kan gennemføre den lidt senere på sæsonen.

Vi har i øvrigt gode erfaringer med kampe mod Brøndby IF i juli måned. Den eneste gang vi har mødt BIF i en sæsonåbner i Aarhus i 3F Superligaen var tilbage i 2015, hvor vi vandt 2-1.

Se højdepunkterne fra den kamp i et nostalgisk gensyn her.Efter kampen mod Brøndby skal vi en tur på udebane til Farum søndag den 25. juli kl. 14. Det vides endnu ikke om der bliver mulighed for udebanefans på det tidspunkt. Det kommer også an på den aktuelle Corona-situation.

Mellem de to kampe skal vi spille første kamp i kvalifikation til Europa Conference League den 22. juli. Men mod hvem og hvor ved vi først, når der er lodtrækning til den turnering den 16. juni.


I runde tre venter så endnu en stor kamp, når vi tager mod Randers FC i Ceres Park, hvorefter vi skal en tur til Aalborg. I runde fem er vi værter for FC København hjemme i Aarhus, for så for første gang i en del år at køre til Viborg til en 3F Superliga-kamp mod de grønne fra domkirkebyen - også en stor kamp. Så der er virkelig lagt op til en forrygende og spændende start på den nye sæson.

Disse kampe har dog ikke fået et endeligt kamptidspunkt endnu - kun runde et og to har fået kamptidspunkt. Der ventes tidspunkter på runde tre til syv i næste uge.

Se hele programmet for 2021/2022 på Superliga.dk

Skal du være sikker på en plads til den nye sæson, så husk at forny dit sæsonkort. Det kan man gøre lige her.

Og vil du med på holdet i den kommende sæson, så kan du købe dit helt eget sæsonkort fra den 14. juni. Se mere om det her >>>

Vi glæder os til en ny sæson i Ceres Park. Kom så de hviie...!

Koncernpartnere

+