3F Superliga

Mikkel Lassen hjem fra succesfuldt lejeophold

AF: AGF - 24. juni 2021

Mikkel Lassen havde et godt forår i 1. division.

Der manglede en AGF’er på Fredensvang i foråret. For her var unge Mikkel Lassen udlejet til Skive IK i 1. division. Og efter en lidt bøvlet start med en mindre skade blev det til 11 kampe og to mål for den 20-årige forsvarsspiller, der også blev man of the match i et par kampe for klubben ved Limfjorden, som desværre måtte se sig selv som nedrykker, da sæsonen sluttede. Alligevel var Mikkel Lassen glad for sit ophold i Skive IK, der har givet god erfaring.

- Jeg startede med en lille skade, men kom så lige så stille ind i det og fik spillet mig på holdet og det endte med, at jeg fik en masse minutter med gode kampe. Så det har været dejligt at komme i kamp-flow igen på et godt niveau. Der er mange gode spillere i Skive, så niveauet var fint til træning og i kampene, hvor jeg blev udfordret og fik lært meget. 1. division er en god række med mange dygtige hold og mange dygtige spillere, så især som ung spiller er det virkelig en god række at udvikle sig i og det var en god oplevelse - også at komme ud og se noget andet og blive bedre undervejs, fortæller Mikkel Lassen, der oprindeligt kom til AGF som U11-spiller fra vores samarbejdsklub Odder IGF.Siden sommeren 2020 har Mikkel Lassen været på fuld tid i 3F Superliga-truppen og nu vil forsvarsspilleren bruge sit gode lejemål til at tage nye skridt i sin udvikling.

- Jeg har fået meget med fra Skive, og nu kan jeg forhåbentlig vise mig godt frem her i opstarten efter jeg har været inde i et godt forløb med mange kampe inden sommerpausen. Så forhåbentlig kan jeg holde niveauet og se om jeg kan gøre mig gældende i truppen. Jeg har i hvert fald set meget frem til opstarten og skal bare ud og gi’ den gas, siger Mikkel Lassen, som fik debut i 3F Superligaen i 2020 og som har kontrakt med AGF frem til sommeren 2024.

Vær med i den kommende sæson og støt Mikkel Lassen og resten af holdet med et nyt sæsonkort. Køb det lige her >>>>

Koncernpartnere

+