3F Superliga

Oliver Lund skifter til AGF

AF: AGF - 18. juni 2021

Velkommen til Oliver Lund

Fra den kommende sæson skifter Oliver Lund den stribet fynske kampdragt ud med AGF-hvid. Den 30-årige forsvarsspiller skifter således til AGF fra OB, hvor hans kontrakt er udløbet efter denne sæson.

Oliver Lund kommer til AGF med 180 3F Superliga-kampe i bagagen efter en karriere, der begyndte i AB. Han fik debut i 3F Superligaen for FC Vestsjælland tilbage i 2013, men slog for alvor sit navn fast i Odense, hvor han - bortset fra en enkelt sæson i Lyngby BK i 2017-2018 - har optrådt for OB gennem flere sæsoner. Nu gælder det så nye udfordringer i AGF.

- Oliver Lund er en meget erfaren Superliga-spiller, der for længst har vist sit værd for OB og i 3F Superligaen. Selv om han er forsvarsspiller, så er han en meget alsidig spiller, der kan udfylde flere roller på et fodboldhold. Han kommer til at bringe os en masse rutine og erfaring som vi kan få stor glæde af. Så vi er meget glade for, at det er lykkes at lave en aftale med Oliver, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye, der er i gang med styrke truppen frem mod den kommende sæson.

- Det er ingen hemmelighed, at vi skal ha’ nye kræfter ind i truppen, og i vores arbejde med at kombinere en god trup er en erfaren og rutineret spiller som Oliver en rigtig god tilføjelse. Han rummer en stor ærgerrighed og en stærk vindermentalitet, men hviler samtidig i sig selv som spiller og som menneske - så han kommer til bringe meget godt til vores trup, siger Stig Inge Bjørneby.

AGF og Oliver Lund har indtil videre lavet en aftale frem til næste sommer. Oliver Lund tiltræder på Fredensvang med det samme og er derfor klar til at deltage i den opstart som AGF i morgen tager hul på frem mod sæsonpremieren den 18. juli, der står mod Brøndby IF hjemme på Ceres Park.

Koncernpartnere

+