3F Superliga

Supersøndage venter i Ceres Park

AF: AGF - 19. juli 2021

Programmet for de første syv runder i 3F Superligaen er faldet på plads. Og her kan vi se frem til mange store søndagskampe i Ceres Park.

Så er det med at få sat et stort hviie kryds i kalenderen. For nu er der sat kamptidspunkter på de første syv runder i 3F Superligaen efter vi fornylig kunne offentliggøre, at vi starter ud i den nye sæson med et brag mod Brøndby IF efter i Ceres Park søndag den 18. juli kl. 19.

Derefter følger yderligere fire hjemmekampe om søndagen. Så det er bare med at få pakket familien og vennerne til nogen store fodboldoplevelser på nogen fede søndage i sen-sommeren.

Oplev blandt andet lokalopgøret mod Randers FC, storkampen mod FC København og traditionsopgøret mod OB. Alt sammen i august i Ceres Park - og alle kampe om søndagen.

Husk at du stadig kan forny dit sæsonkort, hvis mangler at få det gjort. Det foregår her.

Og vi åbner for nysalget af sæsonkort fra på mandag, hvor du altså kan sikre dig plads til den nye sæson og de mange fede kampe, der kommer allerede fra starten.

Det fulde program for de første syv runder i 3F Superligaen ser i sin helhed sådan her ud:

Runde 1
Søndag den 18. juli kl. 19: AGF vs. BIF

Runde 2
Søndag den 25. juli kl. 14: FCN vs. AGF

Runde 3
Søndag den 1. august kl. 14: AGF vs. RFC

Runde 4
Søndag den 8. august kl. 18: AaB vs. AGF

Runde 5
Søndag den 15. august kl. 18: AGF vs. FCK

Runde 6
Søndag den 22. august kl. 18: VFF vs. AGF

Runde 7
Søndag den 29. august kl. 18: AGF vs. OBUdover de fire spændende hjemmekampe, så venter der jo også os forhåbentlig en del europæiske kampe. Den første kamp spilles på udebane den 22. juli, hvorefter vi spiller hjemme den 29. juli. Et sæsonkort giver ikke adgang til de kampe, men en forkøbsret, hvorfor det er en god ide at investere i et kort inden. Det kan gøres her >>>>

Bemærk at kampene fortsat vil blive afviklet under visse restriktioner og guidelines som følge af Covid-19, men de bliver løbende udfaset. Vi informere om hvilke restriktioner, der stadig måtte gælde omkring de enkelte kampe, når vi nærmer os dem. Men allerede fra august vil vi være tilbage til noget, der minder om normale tilstande på Ceres Park og derfra udfases de forskellige retningslinjer, så løbende.

Desværre ved vi endnu ikke, hvornår det vil være muligt at følge AGF på udebane. Det er ikke afklaret endnu, hvornår den mulighed vender tilbage.

Husk altså, at sæsonkortene kommer til salg fra mandag. Priserne starter fra 599,- og du kan købe kortet på abonnement til en ganske beskeden pris om måneden. Med et kort er man sikret pladser til den kommende spændende august måned i Ceres Park.

Læs mere og køb dit kort her fra på mandag >>>>

Koncernpartnere

+