Talent

U13 hentede pokalen hjem til Aarhus

AF: AGF - 02. juni 2021

Med hele 7-1 vandt AGF U13 onsdag aften JBU Pokalfinalen over Randers Freja.

En fodboldbane i Hadsten dannede onsdag rammerne for den jyske pokalfinale for U13-hold. Her mødte vores unge drenge Randers Freja i kampen om pokalen.

AGF-drengene startede kampen bedst og midt i første halvleg kom et godt-spillende AGF-hold foran 1-0. Valdemar Rosenberg modtog bolden på kanten af feltet efter en god aflevering fra Adam Fuglsang. Hele stadion troede, at midtbanespilleren ville lægge bolden indover, men i stedet sparkede Valdemar Rosenberg bolden over i det lange målhjørne til 1-0.Vores U13-drenge kom frem til en række fine muligheder gennem gode gennembrud på midtbanen. Hvis ikke det var for en velspillende Randers-målmand, var vi også kommet foran 2-0 tidligere i kampen.

Vores anden scoring kom kort tid før pausefløjt, da Valdemar Rosenberg fandt en fri Mark Ian på midten af Randers’ banehalvdel. Her løb AGF-fløjen fra alt og alle, før han til sidst afdriblede målmanden og lagde den ind i et tomt mål.

Selvsamme Mark Ian blev også dobbelt målscorer kort før pausefløjt, da han blev spillet helt fri foran mål. Med en sikker fod lagde AGF-spilleren den op i toppen af målet til pausestillingen 3-0. Og så var pokalen tæt på Aarhus.

Anden halvleg var ikke særlig gammel, før Randers gav kampen fornyet spænding. Efter lidt klumpspil i feltet, faldt en af modstanderholdets spillere i feltet, og dommeren pegede på pletten - straffespark og 3-1.

De unge AGF-drenge havde dog set pokalen for sig. For lige da Randers-spillerne troede, de var tilbage i opgøret, lukkede vi kampen med to hurtige scoringer. Begge mål kom af Mark Ian, som nu kunne notere sig for hele fire mål i en pokalfinale.

AGF-drengene nød pokalfinalen til fulde og blev ved med at presse modstanderholdet, selvom kampen syntes at være lukket. Et kvarter før slutfløjt blev bolden erobret højt på Randers’ banehalvleg og endte til slut for fødderne af David Husted, som flot kunne sparken bolden i netmaskerne til 6-1.

Til sidst blev det også til 7-1, da Mark Ian efter en imponerende indsats kunne score sit femte mål. Dermed er AGF U13 vindere af den jyske pokalturnering for U13-hold. Stort tillykke til holdet efter en flot kamp i Hadsten.

Koncernpartnere

+