Sponsor

Velkommen til INNOVA Advokatfirma

AF: AGF - 29. juni 2021

INNOVA Advokatfirma er ny bronzepartner i AGF.

AGF er glade for at kunne byde velkommen til INNOVA Advokatfirma, der er ny bronzepartner i AGF.

INNOVA har til huse på Mindet 2 i Aarhus, hvorfra de yder professionel juridisk rådgivning til primært jyske erhvervsvirksomheder indenfor en række specialiserede kompetenceområder - herunder blandt andet virksomhedsoverdragelse, fast ejendom, selskabsret og insolvens.

Vores nye bronzepartner er et moderne og innovativt advokatfirma, hvor nytænkning og praktisk forretningsforståelse kombineres med et højt fagligt niveau til fordel for de kunder, der også efterspørger kommerciel forståelse og sparring.

- Vi er gode til at udnytte hinandens kompetencer på tværs af fagområder og samarbejder tæt om de klienter, vi har i huset. Vi sætter en ære i at løse vores opgaver professionelt og har udover en specialiseret juridisk tilgang også en kommerciel og praktisk vinkel på tingene, fortæller Martin Breum Sønder, der er advokat og associeret partner i INNOVA Advokatfirma, som blev etableret i 2007.

Det er første gang, at INNOVA indgår et sponsorsamarbejde med AGF og håbet for virksomheden er, at det kan øge kendskabet til advokatfirmaet i Midt- og Østjylland, men også bidrage til et stærkere netværk for INNOVA’s medarbejdere.

- Det er med stor glæde og begejstring, at vi har indgået et bronzepartnerskab med AGF. Vi håber, at det - med AGF’s attraktive og moderne platforme - kan give et øget kendskab til vores advokatfirma. Og så ser vi også frem til at blive en del af AGF’s stærke netværk - både til dagligt, men også omkring AGF’s hjemmekampe i Ceres Park, hvor AGF tilbyder et stærkt produkt. Så nu ser vi frem til at tage hul på samarbejdet og en ny sæson, siger advokat og partner Lars Bentsen fra INNOVA.

Læs mere her >>>

Koncernpartnere

+