Sponsor

Velkommen tilbage til Mr. Mums

AF: AGf - 18. juni 2021

Mr. Mums vender tilbage som partner i AGF.

De er næsten ikoniske blandt sultne århusianere på jagt efter en god og sund frokost eller maden til den store begivenhed. Takeaway og catering-virksomheden Mr. Mums har siden 2009 lavet mad fra bunden med ordentlige og friske råvarer.

Og det har skabt dem en plads i hjertet hos mange århusianere, hvor Mr. Mums nu er en velkendt del frokosten. Det er en position, der er skabt med flid og uden fine fornemmelser, og med lyst, engagement og faglig stolthed.

Man kan opleve Mr. Mums fra de to butikker på henholdsvis Jægergårdsgade 12 og Rosenvangs Allé 186 i Aarhus.

Nu bliver Mr. Mums - der er stiftet af Mathias Bendix Chritsensen og René Pedersen, som fortsat driver virksomheden - også en del af byens hold, når de bliver ny bronzepartner i AGF.

- Vi har i efterhånden en del år været en del af byen og af århusianernes spisevaner. Derfor er det helt naturligt for os nu at tage dette skridt sammen med AGF, som mange i vores virksomhed følger med stor interesse og entusiasme. Nu får vi muligheden for både at øge vores kendskab via AGF’s platforme og sponsorarbejde, og samtidig få adgang til nogen spændende oplevelser på Ceres Park. Så vi glæder os meget til samarbejdet og til at folde det ud i de kommende år, siger Mathias Bendix Christensen fra Mr. Mums.

Det er ikke første gang, at Mr. Mums bliver sponsor i AGF, hvor de tidligere har været partner fra 2017 til 2019. Men efter en mindre pause er de altså nu tilbage i den voksende partnerkreds.

Mr. Mums har - som AGF - også stor fokus på bæredygtigheden - blandt andet med et fokus på brugen af emballage og bæreposer, samt brug af råvarer. For som det lyder fra Mr. Mums, så kan mange små handlinger være med til at gøre en stor forskel. Og nu gør Mr. Mums altså også en forskel i AGF, hvor vi byder dem varmt velkommen tilbage som ny bronzepartner.

Se mere på mrmums.dk

Koncernpartnere

+