Gjensidige kvindeliga

AGF Kvindefodbold sikrer ny sæson i Gjensidige Kvindeligaen

AF: AGF - 22. maj 2021

Med en 3-1 sejr i Aalborg sikrede AGF Kvindefodbold sig i dag en ny sæson i Gjensidige Kvindeligaen. Med sejren er holdet fortsat ubesejret.

I dag var AGF Kvindefodbold en tur i Aalborg og på Aalborg Portland Park, hvor AaB ventede. Med en sejr ville vi kunne sikre os en ny sæson i Gjensidige Kvindeligaen med to kampe igen. Og det var lige nøjagtig hvad der skete.

Men først skulle vi igennem 90 minutter, der startede hårdt ud fra vores side med to frispark indenfor kampens første minutter og generelt et fysisk spil fra begge hold. AaB startede bedst ud og meget af spillet foregik på vores banehalvdel, men hver gang AaB kom til afslutninger mod vores mål tog Katrine Svane sig sikkert af det.

Men langsomt fik vi spillet os ind i kampen og efter en halv time opfangede Sofie Bloch en fin fremlægning og sendte sikkert bolden ind bag AaBs målvogter til 0-1.

Og så var vi i gang og kort efter sendte Mathilde Kruse flot en bold bold i dybden, som Hanna Terry loppede ind over målmanden. Og så stod der 0-2 til AGF på tavlen.Ikke helt fortjent efter spil og chancer, men det var vi og Mathilde Kruse ligeglad med. For kort efter 2-0 målet tog Kruse sagen egen hånd og fra måske 25 meter sendte hun bolden over AaB's målmand og i mål. Et fantastisk mål, der sluttede halvlege.

Anden omgang var lidt mere begivenhedsløst og vi kunne afvente AaB, der skulle op og jagte mål. Og de fik da også nogen chancer, men heldigvis for os uden det gav mål. Det gjorde det heller ikke, da Hanna Holgersen fik chancen for at øge vores føring til 4-0.

Selv om AaB i overtiden fik reduceret til 3-1 var sejren aldrig i fare efter en flot første halvleg og resultatet blev cruiset hjem. 3-1 til AGF.Sejren efterlader netop AaB på tredjepladsen i kvalifikationsrækken med 14 point og med otte point op til os på førstepladsen og to kampe igen, er vi dermed sikret en ny sæson i Gjensidige Kvindeligaen efter en sæson, hvor vi endnu er ubesejret og har vundet syv og spillet en uafgjort.

På lørdag kan vi slå en tyk streg under et flot forår med en kamp hjemme i Ceres Park, hvor førstepladsen kan sikres. Kom endelig ud og hep på holdet og ønsk tillykke med det flotte forår.

Billetter findes her >>>>

Koncernpartnere

+