Sponsor

BAUHAUS og AGF bygger videre sammen

AF: AGF - 12. maj 2021

For lidt over et år siden udvidede AGF og byggemarkedskæden BAUHAUS samarbejdet, så BAUHAUS blev Guldpartner i AGF. Og det samarbejde er gået så godt, at BAUHAUS og AGF nu har givet håndslag på en forlængelse af samarbejdet.

Det er langt fra første gang, at samarbejdet med BAUHAUS forlænges og byggemarkeds-kæden har i efterhånden mange år været en del af sponsorkredsen i AGF. Det har hjulpet BAUHAUS til at styrke sin position som Aarhus’ foretrukne byggemarked og kæden har i de senere år da også oplevet en stigende succes i Aarhus og i resten af Østjylland.

- Vi oplever en positiv udvikling i de her år. Og selv om Corona naturligvis har indvirket i vores aktiviteter, så er det ikke en udvikling, vi ser stoppe. Der skulle stadig bygges - privat som i erhvervet - under Corona-krisen, og heldigvis kan vi efterhånden se lyset for enden af restriktionerne, siger Kenn Pedersen, som er indkøbsdirektør i BAUHAUS. Her ser man forlængelsen med AGF som en understregning af, at BAUHAUS er byens byggevarehus og som sådan bakker op om Byens Hold.

- Vi er meget glade for samarbejde og ser ingen grund til, at det ikke skal fortsætte. Vores danske hovedkontor ligger i Tilst, så det er oplagt, at vi fortsat engagerer os i AGF og er med til at bakke op om, at Aarhus har et konkurrencedygtigt hold i toppen af dansk fodbold. Udviklingen i AGF - på og udenfor banen - har været positiv i de senere år, så det vil vi gerne fortsætte med at bakke op om, og samtidig har vi fortsat stor glæde af AGF’s stærke produkter og ydelser inden for eksponering og netværk, siger Kenn Pedersen.


I AGF ser man frem til at fortsætte det gode samarbejde med BAUHAUS.

- BAUHAUS har været med os i lang tid og det er naturligvis altid tilfredsstillende, når en sponsor gennem tiden vælger at opgradere sit samarbejde og nu altså også forlænger det. Især når det handler om en partner som BAUHAUS, der gennem flere år vist AGF en loyal og prisværdig opbakning - også når det sportsligt gik knap så godt som det gør nu. Så vi er glade og stolte, og ser frem til et fortsat godt samarbejde, siger salgsdirektør i AGF, Rasmus Nørgaard Hansen.

Om BAUHAUS
BAUHAUS har 18 fysiske byggevarehuse i Danmark fordelt over hele landet: Kolding, Odense, Aalborg, Glostrup, Tilst, Esbjerg, Næstved, Holbæk, Vejle, Viby J, Herning, Randers, Hillerød, Hjørring, Ishøj, Roskilde, Valby og Gladsaxe. Desuden har BAUHAUS en webshop med et endnu større udvalg. I Aarhus driver BAUHAUS to byggevarehuse - et i Viby og en i Tilst - hvor det danske Servicecenter også ligger, hvorfra kædens indkøbs-, marketing- og administrative funktioner styres.

BAUHAUS er en af Europas førende byggevarehuskæder. Kæden er schweizisk ejet, har hoveddomicil i Mannheim i Tyskland, er økonomisk velfunderet og overvejende selvfinansierende. BAUHAUS er repræsenteret i 19 lande og driver mere end 300 byggevarehuse. Kæden åbnede sit første byggevarehus i Danmark i 1988.

Koncernpartnere

+