3F Superliga

Bliver det fire på stribe på mandag?

AF: AGF - 22. maj 2021

Mandag spiller vi mod FC Midtjylland på MCH Arena kl. 17. Her kan vi få vores fjerde sejr på stribe i Herning, mens værterne skal have afgjort, hvilken karat deres medaljer skal ha'.

Pinsemandag bliver det forhåbentlig ikke kun solen, der danser. Men også alle med et hvidt hjerte, når turen går til Herning og til et spændende møde med FC Midtjylland.

Det er sidste kamp i denne sæsons 3F Superliga inden vi på fredag den 28. maj skal spille playoff-kamp, hvor billetsalget i øvrigt åbner tirsdag.

Vi vender tilbage til Herning med rigtig gode minder og en flot statistik. Således er vi ubesejret på MCH Arena siden et nederlag i november 2017. Siden har vi spillet en uafgjort og vundet tre kampe - senest en 0-1 sejr i foråret. Og går man endnu længere tilbage, så har vi faktisk ”kun” tabt en kamp på MCH Arena siden oktober 2015.

Så vi kan rejse vest på med selvtillid mandag - selv om FC Midtjylland ikke har tabt i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe. For vi har omvendt heller ikke tabt i otte af vores seneste ti udekampe, hvor vi har været en del af nogen målrige kampe. I to af vores seneste tre udekampe har der således været over 3.5 mål og vi har scoret seks af vores seneste syv udekampe. Så set i lyset af, at FC Midtjylland også ofte scorer hjemme, så er der lagt op til mål på mandag. Og vi har da også kun spillet 0-0 mod midtjyderne én gang i hele 3F Superligaens historie.

Mens vi jo har udspillet vores rolle i medaljeslutspillet, så er der medaljer på spil for FC Midtjylland i kampen, der kan afgøre om midtjyderne bliver dansk mester igen eller ej. Så der er lagt op til endnu en spændende dyst på MCH Arena, hvor vi har mulighed for at lave fire på stribe.

Husk, at der desværre ikke er adgang for udebanefans i øjeblikket. Kampen kan i stedet ses på Canal 9 eller Discovery, ligesom den kan følges på DR P3 og på vores live-twitter. Der er kampstart mandag kl 17.

Nyd her et gensyn med målene fra vores seneste sejre i Herning:

Koncernpartnere

+