3F Superliga

Casper Højer Nielsen forlader AGF efter denne sæson

AF: AGF - 26. maj 2021

Vi skal sige farvel til Casper Højer Nielsen på fredag.

Når sæsonens sidste kamp er spillet på fredag den 28. maj - hvor vi møder AaB i Europa Playoff i Ceres Park - skal vi sige farvel til Casper Højer Nielsen. Efter mere end tre år i den hvide trøje skifter vores venstreback nemlig til en udenlandsk klub efter sæsonen.

Da Casper Højer Nielsen først i næste uge præsenteres i sin nye klub, kan AGF endnu ikke fortælle, hvor backen nu skal fortsætte sin karriere. Men da vi ønsker at give både spiller og fans mulighed for at tage afsked med hinanden ved fredagens kamp, har vi valgt at fortælle om skiftet nu.

- Med udsigterne til, at Casper Højer Nielsens kontrakt udløb til vinter, har vi fået en tilfredsstillende transfer og det er et godt skifte for alle parter, som vi ønsker Casper al mulig held og lykke med. Højer har været en profil for os i flere sæsoner og har længe været en af de bedste og mest markante venstrebacks i 3F Superligaen. Samtidig er han en vinder og en mand med stor karakter som har været vellidt i omklædningsrummet og blandt vores fans. Så det er med vemod, at vi siger farvel til Casper, der nu får et eventyr uden for Danmark, hvor vi er sikker på, at han nok også skal få succes, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.


Casper Højer Nielsen - der er 26 år - kom til AGF fra Lyngby i februar 2018 og har siden spillet 121 kampe for AGF, hvor det er blevet til hele 32 assist og 11 mål. Nu venter den sidste kamp altså på fredag.

- Det er aldrig nemt, når noget godt skal slutte. Og det har virkelig været godt at være i AGF. Jeg har følt mig tilpas i klubben og i Aarhus, der har taget fantastisk mod mig og min familie. Og jeg har nydt hver eneste dag på Fredensvang med mine holdkammerater og med dygtige trænere som jeg har lært meget af. Så det bliver trist at skulle sige farvel, siger Casper Højer Nielsen, der har været med til lidt af hvert siden sin debut i februar 2018.

- Jeg er stolt af den udvikling, vi har været igennem i min tid i klubben. Fra at være nummer 10 til nu at være med i toppen i de sidste par sæsoner. Det har været en fantastisk rejse som jeg er glad for, at ha’ været en del af. Men nu er det tid til noget nyt og til at prøve mig selv af i en ny klub, hvor jeg kan tage det næste skridt i min udvikling og jeg glæder mig meget til de nye udfordringer, siger Casper Højer Nielsen, som altså spiller sin sidste kamp for AGF på fredag i 3F Superligaens Europa Playoff kamp.

- Jeg er glad for, at jeg får muligheden for at tage en sidste omgang på Ceres Park foran AGF’s fantastiske fans, der altid har været der for mig og for mine holdkammerater, og vi vil sammen gøre alt for at slutte sæsonen med en sejr, tilføjer Casper Højer Nielsen.

Koncernpartnere

+