Gjensidige kvindeliga

Efter ny sejr: Et godt skridt videre

AF: AGF - 12. maj 2021

Cheftræner Steen Petterson var en tilfreds mand efter onsdagens sejr i lokalopgøret mod ASA.

Onsdag aften vandt AGF Kvindefodbold 4-0 ude over ASA i Kvalifikations-ligaen, hvor vi nu ligger på en solid førsteplads og dermed er kommet endnu tættere på en ny sæson i Gjensidige Kvindeligaen. Og efter sejren i lokalopgøret var cheftræner Steen Petterson da også en tilfreds mand.

- Vi har efterhånden en sindssyg flot målscore efter de seneste fire kampe, hvor vi har scoret mange mål, og det er fedt at se, at vi også gør det mod ASA. Vi vidste godt på forhånd, at ASA var et klogt og godt spillende hold - det var de også sidst, vi mødte dem. Men vi håndterede dem godt og fik gang i scoringen tidligt i kampen ved et flot frisparksmål, lød det blandt andet fra Steen Petterson efter kampen, hvor han også roste defensiven.

- ASA's havde ikke mange chancer. Så det var en rigtig fin kamp, hvor pigerne arbejdede hårdt begge veje. Vi bruger banen godt, får vinkler på vores spil og får brudt igennem på siderne. Alt i alt var det en fed kamp, der gav en meget vigtig sejr, som er et godt skridt videre - og det er vi meget glade for, tilføjede Steen Petterson.

Koncernpartnere

+