3F Superliga

Endnu et lokalopgør: Ny sejr skal jagtes søndag

AF: AGF - 07. maj 2021

Søndag efter tørner vi igen sammen med Randers FC. Og efter en god uge skal vi ud og ha' en ny sejr over kronjyderne.

Søndag eftermiddag gælder det den fjerdesidste kamp i denne sæsons 3F Superliga, når vi skal til Randers og møde Randers FC kl. 16.

Det bliver det femte møde med Randers FC inden for relativt kort tid, og derfor er det to hold, der kender hinanden ganske godt.

- Det er specielt at møde den samme modstander så ofte som vi har gjort mod Randers FC på det seneste. Begge hold kender hinanden rigtig godt og det bliver svært at overraske hinanden, siger Patrick Olsen, der - sammen med holdkammeraterne - har haft en god arbejdsuge siden det smalle nederlag til FC København i Parken i søndags, hvor vi - på en god 2. halvleg - var tæt på et flot comeback.

- Vi har arbejdet godt ugen igennem efter kampen i Parken. For der var meget vi skulle arbejde med fra første halvleg, som skal gøres bedre på søndag. Men det har været en god uge og vi er klar til søndag. Og vi ser virkelig meget frem til kampen og til forhåbentlig at komme tilbage på sejrssporet igen - og gi’ fansene en ny sejr over Randers FC, siger Patrick Olsen.

Der er kampstart i Randers søndag den 9. maj kl. 16. Desværre må der ikke være udebanefans til kampene i øjeblikket. Og vi opfordrer til at man som AGF-tilhænger ikke møder op på Cepheus Park. Se i stedet kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

Genopliv seneste kamp mod Randers FC her:

Koncernpartnere

+