3F Superliga

Nyt lokalopgør venter på søndag

AF: AGF - 07. maj 2021

Søndag gælder det - endnu en gang - Randers FC.

Selv om vi har mødt Randers FC en del gange på det seneste, så bliver det aldrig hverdag, når vi spiller lokalopgør mod naboerne nordfra. Og søndag er der endnu et slag om Østjylland, når vi skal tur til Cepheus Park, hvor der er kampstart kl. 16 i 3F Superligaens Runde 29

Desværre uden mulighed for udebane-fans, som den aktuelle Superliga-ordning ikke tillader. Og vi opfordrer alle til at blive hjemme fra Randers. Så kampen må følge hjemmefra eller ude i byen, når TV3 Sport sender kampen.

Vi har mødt Randers FC to gange i 3F Superligaen i år og med pokal-semifinalerne fire gange i alt i 2021. Men hvor vi ikke skal bruge tid på at huske pokalkampene er der straks mere optimisme i at se tilbage på de seneste liga-opgør, hvor vi - som de fleste nok husker – vandt den seneste kamp hjemme i Aarhus.

Gense højdepunkterne fra den kamp her:


Vi kommer ind til kampen søndag efter to tætte og spændende kampe mod FC København, mens Randers FC fik en flot skalp, da de vandt 4-2 over Brøndby IF i deres seneste kamp.

I stillingen er vi fortsat nummer fire med 42 point, mens Randers FC er nummer seks med 36 point. I den senere tid har vi haft et fornuftigt tag på kronjyderne efter vi ellers i en lang periode bøvlede noget med dem. Vi er således ubesejret over de seneste tre kampe i 3F Superligaen og vandt som bekendt den seneste.

Lad os bare fortsætte med det og hente en ny sejr på søndag oppe i Randers.

Der er kampstart kl. 16 og kampen kan ses på TV3 Sport, ligesom man kan følge med i radioen hos DR P3 og på vores live-twitter.

Se 3F Superligaens kampoptakt her >>>

Koncernpartnere

+