Kampe

Opfordring: Brug din billet eller lad den gå videre

AF: AGF - 18. maj 2021

Lad andre komme til fodbold, hvis ikke du selv kan.

På grund af Corona afvikles vores hjemmekampe i øjeblikket under den såkaldte Superliga-ordning, der begrænser antallet af gæster på Ceres Park til 8.500. Det betyder, at flere af de seneste kampe har været udsolgt - og det er kampen mod Brøndby IF også på torsdag. Og her har interessen været så stor, at der allerede nu står mange på en venteliste.

Desværre oplevede vi i søndags, da vi spillede hjemme mod FC Nordsjælland, at mange ikke udnyttede deres billetter. Der var udsolgt til kampen, men tilskuertallet var "kun" på godt 7.600, hvilket betyder, at flere ikke har udnyttet deres billet.

- Vi har fuld forståelse for, hvis man ikke alligevel kan komme til fodbold. Men af hensyn til de mange, der går forgæves efter billetter i de her tider, vil vi gerne opfordre til, at man udnytter sine billetter eller kontakter vores billetkontor, hvis man alligevel ikke kan bruge dem, så andre kan få glæde af dem. Det er ærgerligt, hvis vi - som i søndags - oplever, at nogen er gået forgæves efter billetter, men vi så under kampen kan se, at vi alligevel kunne ha' haft plads til dem. Så hvis ikke man kan bruge sin billet, så kontakt os meget gerne, siger publikumsansvarlige i AGF, Morten Lerke.

Har man billet til vores kamp på torsdag, men alligevel ikke har mulighed for at komme, så kan man kontakte AGF's billetkontor på agf-billet@agf-as.dk for at få refunderet sin billet. Så kan vi sikre, at den går videre til nogen af de mange, der allerede er på en venteliste til kampen.

Under Corona-reglerne skal vi kunne kontakte alle gæster i tilfælde af eventuel smitte. Derfor kan man ikke blot forære sin billet væk. I de tilfælde vil vi gerne kende identiteten på den nye indehaver af billetten.

Tak for jeres forståelse og god kamp!

Koncernpartnere

+