Gjensidige kvindeliga

AGF Kvindefodbold: Reaktioner efter sejr i Aalborg

AF: AGF - 23. maj 2021

AGF's kvinder spiller også i næste sæson i Gjensidige Kvindeliga. Det ligger fast efter holdet i dag vandt 3-1 mod AaB.

Efter dagens sejr i Aalborg, der sikrede os en ny sæson i Gjensidige Kvindeligaen, var der naturligvis stor tilfreds hos både holdet og på trænerbænken.

- Jeg synes vi spiller godt i dag. Vi får lidt en svær start, men vi hiver os selv, hjælper hinanden og løber for hinanden. Jeg synes klart, at vi er det bedste hold i dag, og det er fedt at få den belønning at kunne sige, at vi er sikre på også at spille i ligaen næste år, lød det efter kampen fra en af kampens målscorer, Mathilde Kruse, der scorede et flot langskudsmål til 3-0.


Også cheftræner Steen Petterson var naturligvis en glad mand efter kampen, der var den syvende sejr ud af otte mulig i foråret indtil nu.

- Vi vidste, at AaB havde en god defensiv struktur o,g at de ville leve lidt på at kunne få nogle farlige situationer op til deres angriber på toppen. Et langt stykke henne ad vejen får vi dæmmet op for det på fin vis. Vi mangler måske lige det sidste i forhold til vores tekniske del - der er vi ikke helt tilfredse i dag. Men når det så er sagt, så synes jeg pigerne leverer en god fight, og så har vi lige ti gyldne minutter, hvor vi laver nogle vanvittigt flotte mål, og så er kampen sådan set afgjort.

- I anden halvleg synes jeg også, at det er os, der har momentum. Det er lidt ærgerligt, at vi lukker en ind til sidst, det var lidt unødvendigt, men jeg synes, at det var fortjent og fedt for pigerne. Nu har vi heldigvis lukket den på første forsøg, og ser frem til at forblive i kvindeligaen, lød det fra Steen Petterson.

Kvinderne har nu to kampe tilbage, hvor den næste spilles hjemme i Ceres Park næste lørdag den 29. maj. Køb din billet til den kamp her >>>>

Koncernpartnere

+