Kampe

Sæsonkort 2021/2021: Forny dit kort nu

AF: AGF - 31. maj 2021

Nu kan du sikre dig din plads - også næste sæson, hvis du er indehaver af et sæsonkort. Perioden hvor de kan fonyes er nemlig startet nu.

Sæsonen 20/21 er forbi. En sæson, der kulminerede fredag med endnu en forrygende oplevelse i Ceres Park, hvor vi sikrede os adgang til Europa.

Siden der igen blev åbnet op for tilskuere har der været en forrygende opbakning fa tribunerne. Og nu ser vi frem mod en ny spændende sæson med optimisme og håb.

Hvis du skal med igen på rejsen i den nye sæson, så er der i dag - mandag den 31. maj - åbnet op for gentegninger og fornyelser af sæsonkort - altså kan jer, der i den forgangne sæson havde et sæsonkort nu forny det til den kommende sæson 2021/2020.

Nysalget starter den 14. juni.

Læs mere og forny dit kort her >>>>


Under hensyntagen til den fortsatte usikkerhed om Corona, så giver vi igen en Corona-garanti. Der er derfor ingen økonomisk risiko forbundet ved at købe sæsonkort, såfremt corona i Danmark skulle betyde nye udfordringer. Men det håber vi ikke og vi satser på, at vi kan være tilbage ved mere normale tilstande, når sommeren er over. Bemærk dog, at så længe vi spiller under den nuværende Superliga-ordning, at man så ikke kan være sikker på sin faste plads.

Har du sæsonkort på abonnementet, så skal du ikke gøre noget. Abonnementet kører automatisk videre, og man behøver ikke foretage sig yderligere.

Som noget nyt, så giver sæsonkortene nu også adgang til AGF's kvinders hjemmekampe i Gjensidige Kvindeligaen.

Du kan læse meget mere om de nye sæsonkort her, hvor du også fornyer dit kort >>>>

Spørgsmål kan rettes til AGF's Billetkontor på agf-billet@agf-as.dk

Vi gør opmærksom på, at sæsonkort ikke giver adgang til europæiske kampe. Sæsonkortholdere har dog forkøbsret til billetter til disse kampe.

Om 14 dage åbner vi op for ny-tegninger og almindeligt salg og abonnement af nye sæsonkort. Hold dig orienteret om dette her på AGF.dk

Forlæng dit sæsonkort og læs mere her >>>>

Velkommen til en ny sæson i Ceres Park!

Koncernpartnere

+