3F Superliga

Sæsonkortholdere kan nu sikre sig adgang til Europa Playoff

AF: AGF - 21. maj 2021

Sæsonkortholdere i AGF kan nu sikre sig adgang til playoff kamp næste fredag. Det almindelige billetsalg åbner tirsdag kl. 10.

Efter den seneste runde i 3F Superligaen ligger det nu fast, at vi for andet år i træk skal spille kvalifikationskamp om en plads i Europa mod nummer syv i nedrykningsspillet. Den kamp spilles på fredag den 28. maj kl. 19 hjemme i Ceres Park. Hvem vi skal møde er endnu ikke afgjort, men det bliver en kamp mellem SønderjyskE og AaB om at ende på syvendepladsen og dermed retten til at møde os på Ceres Park.

Fredag middag åbnede vi for, at sæsonkortholdere kunne hente billet til kampen, som man jo skal under Superliga-ordningen, hvor man ikke bare kan komme ind på sit sæsonkort. Dermed kan vi heller ikke garantere den vanlige plads. Men ind skal man nok komme, når man har forvandlet sit sæsonkort til en billet.

Alle sæsonkortholdere har fået direkte besked på email om proceduren.

Fortrinsretten gælder fra i dag og så frem til tirsdag den 25. maj kl. 9, hvorefter det åbne salg begynder kl. 10. Altså tirsdag den 25. maj kl. 10 åbner det almindelige salg til playoff-kampen, hvor vi igen har begrænsede pladser under Superliga-ordningen.

Vel mødt til en spændende og afgørende playoff kamp i Ceres Park næste fredag.

Koncernpartnere

+