Kampe

Udsolgt til Europa Playoff

AF: AGF - 25. maj 2021

Samme dag som de blev sat til salg er der nu ikke flere billetter til fredagens Europa-version af den jyske klassiker.

Som i de foregående hjemmekampe i Ceres Park kan vi nu også melde udsolgt til fredagens store afslutningsbrag i Europa Playoff-kampen mod AaB. Efter Superliga-ordningen har vi plads til 8.500 og de billetter er nu væk.

Efter vores sæsonkortholdere har haft mulighed for at sikre sig en plads blev de resterende billetter frigivet i almindeligt salg i formiddags. Og her tirsdag aften er der nu ikke flere. Dermed kan vi se frem til igen at opleve et fyldt Ceres Park, der - under de særlige omstændigheder vi stadig ser fodbold under - kan skabe den bedst mulige opbakning til gutternes forsøg på endnu en gang, at sikre en plads i Europa.

Brug billetten eller gi' den videre
Vi har tidligere appelleret til, at man bruger sine billetter, hvis man har dem, da der er mange, som går forgæves. I den forbindelse vil vi gerne gentage opfordringen om, at man henvender sig til os, hvis man ved man ikke får brug for sine billetter. Så kan man skrive til agf-billet@agf-as.dk og angive ordrenummer og den/de sæder man ikke kommer til at gøre brug af. Dette beder vi om sker inden fredag kl. 12.

Så bliver billetterne refunderet og vi vil løbende sætte de "indkomne" billetter til salg. Det betyder altså, at selv om der nu er helt udsolgt til kampen, så kan der blive frigivet billetter her og der i de kommende dage. Det er ikke noget vi kan garantere.

Men er man gået forgæves og stadig ønsker at se kampen, kan man altså med fordel løbende besøge vores billetside og se om der skulle være frigivet pladser.

Kamp igen lørdag
Er man sulten for mere fodbold, så husk i øvrigt, at AGF's kvinder spiller hjemme i Ceres Park dagen efter Europa Playoff. Nemlig lørdag den 29. maj kl. 14, hvor de kan sikre sig førstepladsen i kvalifikationsspillet efter holdet i lørdags sikrede sig en plads i næste års Gjensidige Kvindeligaen.

Billetter til den kamp findes her >>>>

Koncernpartnere

+