Sponsor

Velkommen til Sympa

AF: AGF - 05. maj 2021

Sympa er ny erhvervspartner i AGF.

AGF’s partnerkreds fortsætter med at vokse, og nu er vi glade for at kunne byde velkommen til den nyeste sponsor i AGF. Nemlig HR-eksperten Sympa, der er tiltrådt som ny erhvervspartner den 1. maj.

Sympa er den hurtigst voksende leverandør af HR-løsninger i Norden og har i øjeblikket mere end 150 ansatte i Finland, Sverige, Danmark, Norge og Holland. I Danmark i København og Aarhus, hvor Sympa holder til på Åboulevarden, og det er herfra det nye samarbejde med AGF vil foregå.

Sympa er en komplet, fuldt tilpasset it-løsning, der giver virksomheder mulighed for at fokusere på mennesker og op smart beslutningstagning. Løsningen et klart overblik over alle medarbejderdata med problemfri informationsflow og hjælper med at automatisere rutinemæssige HR-opgaver. Mere end 800 organisationer over hele verden bruger nu Sympa som den sikre og pålidelige rygrad i deres HR-arb ejde.

I 2019 vandt Sympa prisen; ”Året HR-systemprojekt”, og har en de højeste kundetilfredshedsrater inden for HR-teknologi i Europa. Læs mere om Sympa HR-løsningen og selskabets kunder på sympa.dk.

Velkommen til Sympa i AGF!

Koncernpartnere

+