3F Superliga

TK skifter til svensk fodbold

AF: AGF - 21. april 2021

Målmand Kasper T. Kristensen forlader AGF til fordel for den svenske klub, Trelleborgs FF.

Skiftet kommer på baggrund af en succesfuld prøvetræning, hvor Kasper T. Kristensen i en periode har trænet med i den svenske klub. Og altså gjort det så godt, at de nu henter ham til deres hold i den næstbedste svenske række.

Kasper T. Kristensen - der også kaldes TK - har ellers kontrakt med AGF frem til udgangen af i år. Men AGF har ophævet aftalen med målmanden, så han kan skifte øjeblikkeligt mens det svenske transfervindue stadig er åbent.

- Kasper har været en værdifuld del af vores målmands-team og en rollemodel internt i truppen og især for de unge spillere. Så vi har virkelig sat pris på ham i truppen. Og det er også derfor vi har været indstillet på at lave en løsning, der kommer Kasper i møde og gør, at han kan skifte nu. For vi må også erkende, at der er et stykke vej til spilletid på førsteholdet for Kasper og han skal ud og prøve sig selv af i nye rammer i sin udvikling som målmand, siger adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen.

Kasper T. Kristensen kom til AGF fra FC Skanderborg i 2015 og var fast mand på diverse ungdomshold inden han tog hul på sin seniorkarriere, hvor det i 2018 blev til fem kampe for 3F Superligaen. Men han har siden ikke formået at slå igennem på førsteholdet. Nu går turen så til Sverige i jagten på gennembruddet som målmand.

- Vi ønsker Kasper held og lykke i Sverige. Han har været en fornøjelse i vores målmandsteam og har altid arbejdet hårdt og målrettet i hverdagen på Fredensvang, og vi glæder os over, at han nu får chancen i en god klub som Trelleborgs FF. Skiftet er også et cadeau til vores talentchef Jesper Ørskov og målmandstræner Nicolai Pold, der har arbejdet på, at den her aftale kunne lykkes og dermed hjælpe en af vores egne talenter godt videre, tilføjer Jacob Nielsen.

Koncernpartnere

+