Sponsor

Bellagroup og AGF i nyt samarbejde: Fokus på bæredygtighed

AF: AGF - 24. november 2021

Fremover får AGF de optimale rammer væk fra Aarhus, når vi tager hul på et nyt samarbejde med Bellagroup. Det nye samarbejde tager afsæt i et stærkt værdifællesskab om bæredygtighed og klimavenlige løsninger.

Det er godt at føle sig hjemme, når man er på farten. Det kender vi alt til i AGF, hvor 3F Superliga-holdet ofte har brug for overnatning, når der er kampe langt fra Aarhus.

Fremover får AGF de optimale rammer væk fra Aarhus, når vi tager hul på et nyt samarbejde med Bellagroup, der bliver ny partner AGF og som fremover kommer til at udgøre vores base, når vi er København.

Bellagroup er nemlig en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, events og hospitality, og driver blandt andet hotellerne Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky og Copenhagen Marriott Hotel i København, hvor de også står bag Bella Center og CIFF showrooms og International House.

- Vores kunder kommer fra både udland og hele Danmark. Derfor er det helt naturligt, at vi også er stærkt er til stede i Jylland, og AGF er en unik platform for vores tilstedeværelse specifik i Aarhus, siger Eva Lundgren, der er Group Marketing Director i Bellagroup.Bæredygtighed i fokus
Samarbejdet mellem Bellagroup og AGF starter efter AGF sidste år lancerede en ny vision om bæredygtighed. Og det er et fokus og et værdisæt som Bellagroup også deler. Her arbejder man ud fra et begreb, der kaldes ”Responsible Hospitality”

Det betyder, at man - udover at levere den bedste service til sine mange gæster og kunder - også tager ansvar for forretningens påvirkning på miljø og samfund. For eksempel bruger Hotel Crowne Plaza 65 % mindre energi end andre sammenlignelige hoteller og er landets mest bæredygtige hotel, ligesom Bellagroup - som AGF - arbejder ud fra FN’s verdensmål om klima og bæredygtighed.

- Som virksomhed tager vi ansvar for vores omgivelser. Det samme gør AGF, der er gået forrest på den bæredygtige dagsorden inden for sin kategori. Så selv om et partnerskab som dette naturligvis også drejer sig om de klassiske elementer, glæder vi os især til at arbejde med værdifællesskabet tog en dagsorden, hvor vi sammen kan udforske og inspirere hinanden til nye løsninger til gavn for klimaet. Vi glæder os det nye samarbejde og ser frem til - ikke bare at kunne tage imod AGF på vores hoteller - men også til at udfolde samarbejdet i den positive ånd, det er indgået, siger Eva Lundgren fra Bellagroup

- Bellagroup har ligesom os et stærkt ønske om at vise en mere bæredygtig vej. Bellagroup Group driver Danmarks førende hotel indenfor bæredygtighed og med begrebet som Responsible Hospitality som basis i partnerskabet tror vi på, at vi kan spille hinanden endnu bedre, siger Anne Jensen, der er chef for branding og bæredygtighed i AGF.

BC Hospitality Group og AGF har givet hånd på et samarbejde for forløbelig to år.

Se mere om Bellagroup her >>>

Koncernpartnere

+