Kampe

Flotte tilskuertal fortsætter fredag

AF: AGF - 25. november 2021

Ved året sidste hjemmekamp fredag kan vi ligge på et flot tilskuergennemsnit i dette efterår.

11.157, 19.143, 11.038. Der har været mange tilskuere på Ceres Park dette efterår til store fodboldoplevelser. I gennemsnit har tilskuergennemsnittet i efteråret 2021 været på 11.318 på Ceres Park og dermed det tredjehøjeste i 3F Superligaen.

Fredag spiller vi for sidste gang i år hjemme i Ceres Park og her håber vi igen at se mange. Interessen for årets sidste kamp er i hvert fald stor her dagen inden og det ser ud til, at vi endnu en gang godt kan blive over 10.000.

Køb billet til årets sidste kamp her >>>


Der er da også lagt op til en spændende kamp, når Silkeborg IF kommer på besøg til en vigtig kamp om jagten op top seks. Med en sejr kan vi komme helt op til den linje, der markerer mesterskabsspillet. Så det er bare med at komme i skoven og heppe gutterne frem til sejr.

Takket være den flotte opbakning, vi har oplevet i dette efterår, skal vi helt tilbage til den 15. august for at finde seneste nederlag i Ceres Park i 3F Superligaen. I de seneste fire kampe har vi holdt buret rent. Dermed kan vi på fredag nå op på flotte fem clean sheets i træk i Ceres Park, hvis vi formår at holde gæsterne fra mål.

Vi opfordrer til at man kommer i god tid og husk dit corona-pas. AL Bank Fanzonen åbner kl. 17.30. Her kan man som sædvanligt opleve den gode stemning med live-musik og hyggeligt samvær inden kampen. Portene til Ceres Park åbner kl. 17.45 og kampen starter kl. 19.

Køb billet til årets sidste kamp her >>>

På gensyn i Ceres Park!

Koncernpartnere

+