3F Superliga

Fredag skal vi sammen fortsætte den gode stime i Aarhus

AF: AGF - 22. november 2021

Kom i Ceres Park fredag aften og bak holdet op til en ny sejr frem mod vinterpausen.

Efter søndagens deler i København er vi lidt kækt sagt ubesejret i den nye røde udebanetrøje. Men vi er faktisk også ubesejret i 3F Superligaen i hjemmebanedragten. For siden den nye hvide trøje blev lanceret i starten af september, er vi ubesejret i Aarhus.

Ja, vi skal faktisk helt tilbage til den 15. august for at finde seneste nederlag i Ceres Park. Og har dermed i de seneste fire kampe holdt buret rent med fire clean sheets i træk. Så på fredag kan vi nå op på flotte fem clean sheets i træk i Ceres Park.

Her venter Silkeborg IF i en vigtig kamp for point i 3F Superligaen. Og efter vi vandt 2-0 ude i Silkeborg i vores seneste møde med naboerne fra Søhøjlandet, så gælder det altså nu en kamp i Aarhus.

Gense højdepunkterne fra seneste møde med SIF:I Aarhus har vi vundet tre ud af de seneste fem opgør mod Silkeborg, der ikke har været i Ceres Park siden en mindeværdige kamp i efteråret 2019 med over 22.000 tilskuere i Ceres Park, men hvor vi jo desværre tabte 3-4. Så hjemme er der dømt revanche på fredag.

Så vi håber at se mange på Ceres Park til en ny stor fodboldoplevelse, hvor holdet skal heppes frem mod et nyt godt resultat hjemme, som kan bringe os helt tæt på top seks og ind i vinterpausen med julehumør og optimisme.

Køb billet her >>>

Kampen er også den sidste kamp i år og der derfor al mulig grund til, at hanke op i vennerne til en fredagsfest. Eller ungerne til en fredag aften uden tv og Disney sjov, men til en fælles fodboldoplevelse på familietribunen. Husk at børn under 15 år kommer gratis til fodbold på familieafsnittet – dermed kan to børn og to voksne komme til fodbold i Ceres Park for i alt kun 200 kr.


Kampen starter kl. 19 og vi åbner AL Bank Fanzonen kl. 17.30 med musik og hyggeligt samvær inden portene åbner kl. 17.45. I forhold til seneste hjemmekamp er det endnu vigtigere at komme i god tid, da vi denne gang skal se et gyldigt coronapas inden man får adgang til Ceres Park.

Køb din billet her til årets sidste kamp i Ceres Park >>>

Koncernpartnere

+