Klubben

Julegave: Magasin til sæsonkortholdere

AF: AGF - 25. november 2021

I morgen udleveres et nyt gratis magasin til vores sæsonkortholdere.

I morgen gælder det sidste kamp inden jul og derfor er vi klar med en lille julegave til vores sæsonkortholdere. For i forbindelse med kampen mod Silkeborg IF fredag kan alle sæsonkortholdere i AGF hente et gratis magasin eksklusivt produceret til dem. Her finder man spændende og underholdende læsestof, der forhåbentlig kan underholde og fornøje i den kommende vintertid.

I magasinet kan man blandt andre møde Patrick Mortensen og Yann Bisseck. Få en status på sæsonen indtil nu fra sportschef Stig Inge Bjørnbye og læse det sidste nye om det kommende nye fodboldstadion, samt meget mere AGF-indhold.

Magasinet udleveres efter kampen fra et område ud mod AL Bank Fanzonen ved Ceres Arena. Det er overfor indgangen til B-tribunen, lige inden Ceres Cafe - når man kommer fra Ceres Tribunen. Her kan man - mod fremvisning af sit sæsonkort - få udleveret sit gratis magasin. Og kun altså, hvis man er sæsonkortholder. Find dit sæsonkort frem på din app eller som kort, når du gerne vil hente dit magasin.Så husk dit eksklusive magasin efter fredagens kamp!

Har man som sæsonkortholder ikke mulighed for at komme til kampen i morgen aften, så kan man i AGF Fanshoppen i en uge - frem til og med lørdag den 4. december få udleveret sit magasin mod forevisning af sæsonkortet.

Ønsker du sæsonkort i AGF, så se mere her >>>>

Koncernpartnere

+