3F Superliga

Tag bussen til fodbold fredag

AF: AGF - 25. november 2021

Shuttlebusserne vender tilbage i morgen

Fredag aften tilbyder vi igen gratis shuttlebusser til årets sidste kamp, der står mod Silkeborg IF i Ceres Park kl. 19. Og som ved seneste kamp tilbyder vi også busser fra Midtbyen.

Med udsigterne til en fredag med Black Friday, hvor der bliver gang i byen med gode tilbud og sene åbningstider, kan vi nok forvente en del trafik i Aarhus. Derfor var det måske en god ide at overveje at gøre brug af vores gratis tilbud om busser.

Det er samtidig en god mulighed for at lade bilen stå, hvis man kommer fra byen eller måske med offentlig transport til Aarhus, og gerne vil lade sig transportere til Ceres Park, og samtidig kan nyde en Ceres eller to til kampen uden at skulle bekymre sig om at køre hjem bagefter.


For at fejre weekenden giver vi en øl eller vand til de første, der hopper på busserne, som igen kører fra Tangkrogen og fra Park Allé.

Så kommer du bil til kampen kan man med fordel parkere ved Tangkrogen og derfra tage en shuttlebus, hvis man altså ikke vil nyde den smukke gåtur gennem skoven. Første tur fra Tangkrogen er kl. 17.15 - sidste tur er 18.15. Retur er første tur 21.15 - sidste tur tilbage til Tangkrogen fra Ceres Park kl. 22.00. Busserne kører i pendulfart i nævnt tidsrum.

Samme tidsplan gælder fra fra Park Allé, hvor busserne afgår fra Rådhuset - tæt på Kommunebutikken. Og retur igen fra Ceres Park fra John Stampes Plads.

Busserne er gratis og er en service vi sætter ind som et tilbud til alle, der kan få glæde af en bustur til Ceres Park - om man så kommer fra Midtbyen, i tog eller bus langvejs fra eller man kommer i bil og ønsker at parkere i byen. Vi opfordrer til, at man bruger mundbind i busserne. God fornøjelse og god kamp - og husk, at komme i god tid.

Find billet til kampen mod Silkeborg IF her >>>

Koncernpartnere

+