3F Superliga

TK forlænger med AGF

AF: AGF - 01. december 2021

Papir på Thomas T. Kristensen frem til 31.12 2026

Efter han i sommeren indtrådte i 3F Superliga-truppen på fuld tid har forsvarsspilleren Thomas Thiesson Kristensen netop forlænget sin aftale med AGF, så den nu løber frem til udgangen af 2026.

Forlængelsen kommer efter TK - som Thomas Thiesson Kristensen også kaldes - fik sin debut for 3F Superligaen i foråret og siden har været en del af truppen, hvor det senest blev til spilletid i november i 3-0 sejren over FC Midtjylland.

Og i det hele taget er det unge forsvarstalent gledet flot ind i 3F Superliga-truppen og belønnes altså nu med en lang forlængelse af sin aftale.

- Hele trænerteamet forventer meget af TK, der er i en fin udvikling som menneske, spiller og fremtidig leder på vores hold. Og vi er glade for, at et af vores egne spændende talenter nu forpligter sig med en lang aftale med AGF, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

Thomas Thiesson Kristensen er vokset op i Galten FS inden han i 2013 kom til AGF. Her har han været lige siden - kun afbrudt af et enkelt år i Vejle Boldklub, mens han gik på idrætsefterskole. Nu glæder den 19-årige østjyde sig til at fortsætte sin udvikling i AGF.- Jeg synes det er gået godt siden jeg rykkede op i førsteholdstruppen og jeg har arbejdet hårdt for at fortsætte min udvikling. Så at jeg nu kan skrive en lang kontrakt med AGF, er helt fantastisk. Det er dét, jeg har kæmpet for, lige siden jeg startede med at spille fodbold i Galten som lille dreng, og jer super glad og stolt over, at klubben og trænerne tror på mig.

- Nu ser jeg frem til at fortsætte min udvikling, tage det næste skridt og så at få endnu flere fede oplevelser med fansene end jeg allerede har fået i min korte tid i førsteholdstruppen, siger TK.

TK debuterede for AGF i Superligaen den 16. maj 2021. I alt er han noteret for otte førsteholdskampe for AGF. I sommer modtag han Martin Jørgensens Talentpris. TK er indtil videre noteret for tre ungdomslandskampe for Danmark.

Koncernpartnere

+