Klubsamarbejdet

Ny samarbejdsklub: Velkommen til Ry Fodbold

AF: AGF/Foto: Ry Fodbold - 26. november 2021

Ry Fodbold indtræder i AGF Klubsamarbejde på pigesiden.

AGF er glade for at kunne byde velkommen til Ry Fodbold som nyeste klub i AGF Klubsamarbejde, hvor Ry Fodbold indtræder på pigesiden. Og bliver allerede den tredjestørste pigeklub i AGF Klubsamarbejde - målt på pigeungdomsspillere i alderen 0 til 18 år.

I alt har Ry Fodbold godt 200 pige-ungdomsspillere og i alt 778 medlemmer, når man tæller begge køn og både ungdom og senior med.

- De har gang i noget virkelig godt ude i Ry på pigesiden, hvor der har været en imponerende udvikling. Så vi er både stolte og glade over, at vi nu kan byde klubbens pigeafdeling velkommen i AGF Klubsamarbejde. Ry Fodbold tør være anderledes end andre klubber og gør et stort arbejde med forældreinddragelse og frivillige-delen, som mange kan lade sig inspirere af. Samtidig har de vist en flot medlems- og sponsorfremgang. Så det er virkelig en klub på vej frem, som vi nu indleder et samarbejde med, fortæller René Frost, der er chef for AGF Klubsamarbejde, som planlægger at lægge et pigetalentcenter i Ry for en årgang fra næste sæson.

Dermed kan man samle de bedste pigespillere til fællestræning i Ry en gang om ugen.


Forleden blev Ry Fodbold kåret til Årets Fodboldklub 2021 i DBU Jylland Region 3. Og er dermed med i opløbet om at blive Årets Fodboldklub i hele landet. Hos DBU kan du høre en aktuel podcast om arbejdet i Ry Fodbold.

Koncernpartnere

+