Kampe

20.000 i efterårsferien: Har du hentet billet?

AF: AGF - 06. oktober 2021

Mandag den 18. oktober inviterer Aros Forsikring til stor fodboldfest i Ceres Park.

Det tegner til at blive en af de store aftener i Ceres Park, når vi den første dag i efterårsferien - mandag den 18. oktober kl. 19 - møder AaB i den jyske klassiker.

Her har Aros Forsikring nemlig købt kampen som et led i deres 100 års jubilæum, hvor kampen er deres jubilæumsgave til byen. Så der er gratis adgang til kampen for alle, og vi går efter fuld hus med 20.000 på Ceres Park.

Kom og vær med til den store aften - billet her >>>

Siden vi offentliggjorde kampen i sidste uge har der været massiv interesse for billetter. Men det er stadig muligt at hente billet og dermed blive en af de 20.000 i Ceres Park. Vi opfordrer kraftigt, at man kun henter de billetter man har brug for og, at man så ikke mindst bruger sine billetter til kampen den 18. oktober. På den måde kan flest mulige århusianere få glæde af tilbuddet fra Aros Forsikring og vi kan nå målet om et fuldt Ceres Park.

Billetter kan hentes her.

Bemærk, at der er et begrænset antal på fire billetter pr. person. Bemærk også, at portene til Ceres Park åbner allerede kl. 17 og vi opfordrer kraftig til, at man komme i rigtig god tid inden kampen starter kl. 19.


Dørene lukkes, når vi når det maksimale antal tilskuere på Ceres Park - derfor forbeholder vi os ret til at afvise flere tilskuere, når den maksimale kapacitet er nået. Så vil du være helt sikker på at få brugt din billet, så kom i god tid - det kan ikke understreges nok! Kom i god tid - vi lover at tiden op til kampen nok skal blive festlig.

Er man sæsonkortholder, har man sædvanligt adgang via sit sæsonkort og man har fået direkte besked på email. For sæsonkortholdere uden nummeret pladser gælder opfordringen også til at komme i god tid inden kampen.

Sæsonkortholdere skal ikke hente billet til kampen, men har mulighed for at invitere venner og familie. Se information i den email, der er sendt ud.

Billetterne til øvre B1-B2 kan ikke hentes. Her har sæsonkortholderne fået direkte besked. Udebaneafsnittet er udsolgt.

Kom og vær med til en stor fodboldoplevelse i efterårsferien, når vi - sammen med Aros Forsikring og Århus Stiftstidende, der er mediepartner på kampen - fylder Ceres Park.

Hent gratis billetter her >>>>

Koncernpartnere

+