Gjensidige kvindeliga

AGF Kvindefodbold: - Vi blev straffet af Fortuna

AF: AGF - 10. oktober 2021

Cheftræner Katrine S. Petersen var tilfreds med indsatsen i dag mod Fortuna Hjørring - selv om det blev til et nederlag for AGF Kvindefodbold i udekampen, der blev lige så svær som frygtet.

Efter søndagens nederlag til Fortuna Hjørring for AGF 's kvinder i Gjensidige Kvindeligaen var cheftræner Katrine S. Pedersen naturligvis ærgerlig over resultatet, der blev grundlagt på to hurtige Hjørring-mål i 1. halvleg. Men indsatsen set over hele kampen kunne træneren ikke være utilfreds med.

- Det er en kamp, som vi gerne vil åbne og gå ud og tage kampen op. Vi ville presse dem højt og lave omstillinger hurtigt mod mål. Og vi spiller også offensivt og målsøgende, men i første halvleg kommer vi til at miste bolden for hurtigt igen, når vi ligger lavt - og der var Fortuna bare bedre end os i dag.

- Der er ikke en finger at sætte på vores indsats, og vi producerer også chancer. Vi skal være bedre til at finde balancen mellem at styre spillet med bold, i stedet for at spille for meget frem og tilbage, for så bliver rummene for store, og så bliver vi straffet af et solidt spillende hold som Fortuna, lød det efter kampen fra Katrine S. Pedersen, der nu har en uge til at arbejde med holdet frem mod næste weekend, hvor vi møder FC Thy/Thisted hjemme i Aarhus.


Koncernpartnere

+