Kampe

Ceres Park kalder mandag aften - kom i god tid

AF: AGF - 16. oktober 2021

Mandagens store fodboldfest nærmer sig. Vi glæder os til at se jer - og kom endelig god tid.

Så er efterårsferien startet for byens skolebørn og allerede mandag venter, hvad der måske kan blive efterårets højdepunkt, når Aros Forsikring inviterer hele byen gratis til fodboldfest i Ceres Park, hvor AaB kommer på besøg. Det er mandag aften, hvor vi åbner portene allerede kl. 17.

For vi satser på fuldt hus til en af de særlige kampe i skoven, hvor vi fejrer fællesskabet, fodbolden og glæden ved, at vi igen kan være sammen om holdet og klubben. Vi opfordrer kraftigt, at man bruger sine billetter til kampen. På den måde kan flest mulige århusianere få glæde af tilbuddet fra Aros Forsikring og vi kan nå målet om et fuldt Ceres Park.

Og vi opfordrer lige så kraftigt alle til at komme i god tid inden kampen. Det er vigtigt, at vi løbende kan inviterer jer indenfor. Så kom i god tid. Portene åbner kl. 17.Vigtige informationer
Bemærk, at portene til Ceres Park altså åbner allerede kl. 17 og vi opfordrer kraftig til, at man komme i rigtig god tid inden kampen starter kl. 19. For dørene lukkes, når vi når det maksimale antal tilskuere på Ceres Park - derfor forbeholder vi os ret til at afvise flere tilskuere, når den maksimale kapacitet er nået.

Så vil du være helt sikker på at få brugt din billet, så kom i god tid - det kan ikke understreges nok! Kom i god tid - vi lover, at tiden op til kampen nok skal blive festlig, hvor vi har sørget for masser af underholdning, mens vi venter på kampstart kl. 19.

Der bliver forskellige oplevelser, underholdning og aktiviteter på Ceres Park frem mod kampstart, hvor vi kan glæde os til en vejrmæssig fin aften, når DMI lover tørvejr og måske endda lidt sol.

Husk blandt andet, at vi skal hylde vores anfører Niklas Backman, som i denne uge meddelte, at han stopper sin aktive karriere. Så ham hylder vi inden kampen.

Så kom og vær med til en stor fodboldoplevelse i efterårsferien, når vi - sammen med Aros Forsikring og Århus Stiftstidende, der er mediepartner på kampen - fylder Ceres Park mandag aften den 18. oktober. Ceres Park åbner kl. 17 - og kom i god tid - kampen starter kl. 19.

Koncernpartnere

+