Kampe

Efter kamp: AGF beklager

AF: AGF - 18. oktober 2021

Flere sæsonkortholdere gik forgæves mandag aften. Det beklager vi meget.

Da vi her til aften vandt 1-0 over AaB var det foran et fuldt besat Ceres Park med 19.143 tilskuere. Derfor blev portene på Ceres Park lukket godt tyve minutter før kampstart, der blev udsat i 10 minutter.

I den forbindelse har vi desværre erfaret, at flere sæsonkortholdere er blevet afvist ved indgangen. Det er en stor fejl, som AGF beklager.

AGF havde før kampen kommunikeret, at Ceres Park ville lukke, når vi nåede det maksimale antal tilskuere. Og dem, der gik forgæves blev derfor inviteret til en øl og kampen på storskærm i Tivoli Friheden, hvilket knap tusind tog i mod.

Desværre må vi også konstatere, at der var flere sæsonkortholder, der blev afvist ved indgangen og det var ikke meningen.

- Vi havde før kampen en klar procedure for, at alle sæsonkortholdere kunne komme ind til kampen - også selv om portene blev lukket for almindelige billetter. Det skete ikke og det beklager vi meget, for selvfølgelig skal sæsonkortholdere altid kunne komme til kampene, siger adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen.

AGF vil i morgen kontakte de sæsonkortholdere, vi kender identiteten på og samtidig opfordrer, vi sæsonkortholdere, der oplevede ikke at kunne komme ind til kampen, til at kontakte os. Sæsonkortholdere, der gik forgæves er meget velkommen til at kontakte AGF på agf-billet@agf-as.dk.

Koncernpartnere

+