Kampe

Målrig reservedyst på Fredensvang

AF: AGF/Foto: Ole Nielsen - 04. oktober 2021

Masser af chancer og mål prægede mandagens reserveliga-kamp på Fredensvang, der blev tabt 2-3 til AC Horsens.

I dag mandag var det tid til Reserveliga-kamp og dermed en masse god kamptræning, da AC Horsens var på besøg på Fredensvang.

Og vi lagde ud som lyn og torden med tre chancer i streg til Frederik Ihler, der dog missede alle tre chancer for mål.

Halvvejs inde i første halvleg viste gæsterne den kynisme, som vi manglede fra start. En clearing endte for fødderne af en modstander få meter fra feltet og AC Horsens tordnede forbi Daniel Gadegaard Andersen i målet, så gæsterne kunne tage føringen.

Vi fortsatte dog vores aggressive start og tilkæmpede os et nyt hjørnespark til en efterhånden stor samling. Efter en returbold fandt Dawid Kurminowski unge Jing Machar Reec fri foran mål og så stod der 1-1.


Men fornøjelsen varede desværre kort. For AC Horsens svarede stærkt igen med to scoringer inden for kort tid og så var der pause.

Vi kom bedst fra start i anden halvleg, og efter 57 minutters spil viste vores unge talenter høj klasse. Isager tog et raid ned langs højreflanken, hvorfra han spillede en flad bold ind til Jing midt i feltet, der lagde den af til Asker Bech, som flot scorede til 2-3.

Resten af kampen bød på få chancer i begge ender og dermed endte kampen 2-3.


- Hele første halvleg skaber vi en hel masse chancer, hvilket giver en masse dynamik. Allerede efter fem sekunder havde vi en chance, hvor vi burde score og komme foran. I alt tæller jeg tretten chancer til os, hvor AC Horsens kun havde tre. Så de var enormt effektive, og vi var ikke gode nok til at stå imod deres omstillinger, hvor vi skulle lukke deres fart mere ned.

- Selvfølgelig vil vi altid gerne vinde, men det blev ikke udfaldet i dag. Med de positive briller på fik vi skabt rigtig mange chancer og fik gode minutter i benene hos vores spillere og talenter, og på indsats og hjerte gør vi egentlig det, som vi skal i kampen, lød det fra assistenttræner Morten Karlsen efter kampen.AGF vs. AC Horsens - Reserveligaen - Fredensvang den 3. oktober 2021.
2-3 (1-3)

AGF:
Daniel Gadegaard Andersen, Anthony D’Alberto, Alexander Munksgaard, Frederik Tingager (75' Daniel Jacobsen), Jesper Juelsgård. Magnus Isager (83' Oscar Peier), Zachary Duncan (45' Jacob Andersen), Asker Bech, Frederik Ihler (83' Ole Jessen), Dawid Kurminowski, Jing Machar Reec (62' Martin Mai)

Koncernpartnere

+