3F Superliga

Magnus Anbo har snøret støvlerne for sidste gang

AF: AGF - 21. oktober 2021

Magnus Anbo stopper i AGF. Og med fodbold for at søge nye græsgange i livet.

Magnus Anbo returnerer ikke til AGF efter et lejeophold i islandske Stjarnan, hvor han har spillet det sidste halve år. For Anbo har besluttet at stoppe sin fodboldkarriere. Derfor har han i fælles overenskomst med AGF ophævet sin kontrakt med øjeblikkelig virkning og den 21-årige århusianer vil nu i gang med et nyt kapitel i sit liv.


- Jeg er kommet til et sted i mit liv, hvor jeg gerne vil prøve noget andet, og efter grundige overvejelser er jeg nået frem til, at det ikke skal være fodbold længere. Derfor har jeg valgt at stoppe min karriere og jeg er glad for AGF’s imødekommenhed og for, at vi har fået det på plads på en god måde, fortæller Magnus Anbo, der endnu ikke har fundet ud af, hvad det næste kapitel i livet nu skal byde på.

- Nu tager jeg en lille pause, hvor jeg skal finde ud af, hvad jeg nu vil kaste mig over - det ved jeg ikke præcist endnu. Jeg vil i gang med en uddannelse, men hvad det skal være, skal jeg nu finde ud af. Men fodbolden er et afsluttet kapitel for mig.

- Jeg har været utrolig glad for at være i AGF - omgivet af dygtige trænere og ledere, og af gode holdkammerater, og jeg vil gerne sige tak til dem, der i sin tid fik mig ind i klubben fra VRI, mine ungdomstrænere gennem tiden i AGF og David Nielsen, som jeg trænede under med Superligaen. Og så selvfølgelig også til alle mine holdkammerater, som jeg nu kommer til at heppe på fra lægterne på Ceres Park - nu som fan, siger Anbo.


Magnus Anbo kom til AGF fra samarbejdsklubben, VRI i 2015. I 2019 rykkede han op i 3F Superliga-truppen. Her blev det til 10 kampe for højre-backen inden han i foråret tog på et lejeophold i Islandsk fodbold. Men nu ændrer den 21-årige århusianer altså fokus i sit liv. Et valg som sportschef i AGF, Stige Inge Bjørnebye har stor respekt for.

- Man kan ikke forvente, at alle unge mennesker, der som meget unge kommer ind i et elitemiljø, ønsker at eftersætte drømmen om at blive professionel atlet. Nogen vil på et tidspunkt gerne prøve noget andet, og det gælder altså for Magnus Anbo, der har taget et voksent og seriøst valg efter modne overvejelser. Det må vi acceptere, og har derfor i al mindelighed ophævet hans kontrakt med AGF. Så nu ønsker vi Magnus Anbo alt det bedste og held og lykke med det nye kapitel i hans liv, siger Stig Inge Bjørnebye.


Alle i og omkring AGF ønsker Magnus Anbo alt det bedste fremover.

Koncernpartnere

+