Sponsor

Waoo og AGF udvider samarbejdet

AF: AGF - 25. oktober 2021

Waoo er ny partner for AGF 3F Superliga og udvider dermed deres engagement i AGF, hvor de gennem en årrække også har været partner for AGF Esport.

Fra FIFA til den virkelige grønsvær. Waoo og AGF udvider nu samarbejdet til også at omfatte AGF’s 3F Superligahold, hvor Waoo indtræder som såkaldt Guldpartner.

Det nye samarbejde er en udvidelse af Waoos engagement i AGF efter Waoo siden 2018 har været partner for AGF Esport. For netop gaming hænger i høj grad sammen med det fibernet som Waoo er eksperter i. Men i de samme fiberledninger kommer der også 3F Superligafodbold ud til danskernes skærme. Så en udvidelse af samarbejdet har været en oplagt beslutning.

- Vi er glade over nu også at bakke op om AGF på fodboldsiden. Vi ved om nogen, at sport betyder noget for - nær sagt - alle danskere. Både når vi samles foran skærmen, men i den grad også nu, hvor man igen kan vise sin opbakning på stadion - det tror jeg, vi alle har savnet det sidste halvandet års tid. For fodbold er et fællesskab, og det vil Waoo gerne bakke op om, siger Berit Grant, der er marketingchef i Waoo som har hovedkontor i Tilst ved Aarhus.

Og med hjemmebane i Aarhus har Waoo også ønsket at bakke op om Byens Hold.

- Som AGF har Waoo også hjemmebane i Aarhus, og sammen med vores kollegaer i Fibia, knokler vi hver dag for at bringe Waoo tv og internet via fiber ud til så mange som muligt i Aarhus. Det var netop med den baggrund, at vores samarbejde med AGF Esport i sin tid startede. Og det betyder meget for os nu i endnu højere grad at kunne bidrage til det lokalområde, vi føler os hjemme i.

- AGF har en af nogle de mest loyale fans i Danmark i både medgang og modgang. Det kan man ikke andet end at have stor respekt for - uanset, hvor i landet man bor. Og så må vi sige, at det AGF har opbygget som klub i de senere år, er imponerende
, siger Berit Grant,


Berit Grant, marketingchef i Waoo med salgsdirektør i AGF, Rasmus Nørgaard Hansen på Ceres Park.

Det er første gang, at Waoo - der er Danmarks førende leverandør af internet, TV og telefoni via fibernettet - nu også er sponsor i 3F Superligaen. Og det er noget, der vækker stolthed hos AGF.

- På esport-siden har vi i flere år haft et rigtig godt samarbejde med Waoo. Og, at de nu kan se nogen forretningsmæssige attraktive muligheder for også at blive involveret i partnerkredsen om 3F Superligaen er et stort skulderklap til de muligheder, vi tilbyder virksomheder - både i Aarhus og i resten af landet. Og så er det også med glæde, at vi nu med ydmyghed kan konstatere, at endnu et stort brand med hovedsæde i Aarhus også ønsker at indgå i et samarbejde med os - det er vi stolte af og vi ser virkelig frem til at udrulle det udvidet samarbejde med Waoo, siger Rasmus Nørgaard Hansen, der er salgsdirektør i AGF.Om Waoo
Waoo er en af Danmarks førende leverandører af internet og tv og er de eneste, som er kåret til landets bedste internetselskab 10 år i træk, og de ligger i top, når det kommer til kundeloyalitet og produktkvalitet.

Waoo er ejet af Fibia og i fællesskab arbejder alle medarbejdere for at udbrede den fremtidssikrede fiberteknologi til alle danskere. Waoo har hovedkvarter i Tilst ved Aarhus, men samarbejder med lokale partnere i store dele af landet.

Målet er at udbrede fremtidens fiberforbindelse til de danske forbrugere, så flest mulige kan realisere internettets potentiale - og det er stort!

Se mere på waoo.dk

Koncernpartnere

+