Kampe

Årets fodboldoplevelse: Kom gratis til fodbold

AF: AGF - 29. september 2021

Aros Forsikring og AGF inviterer til gratis AGF-kamp i efterårsferien

Den 18. oktober - den første mandag i efterårsferien - kommer Ceres Park til at danne ramme om en ganske særlig fodboldkamp. For her inviterer Aros Forsikring og AGF alle helt gratis til et traditionsrigt opgør mod AaB. Dermed er der lagt op til et fyldt stadion og en stor fodbold-oplevelse for op mod 20.000 tilskuere.

Aros Forsikring har købt kampen som et led i fejringen af forsikringsselskabets 100-års jubilæum i år. Aros Forsikring er byens første forsikringsselskab, og selv om de i dag har kunder over hele Danmark, har de fortsat hovedsæde i Aarhus.

- Vi er et forsikringsselskab, der altid har været optaget af vores nærområde og vores aarhusianske rødder, og i forbindelse med at vi fylder 100 år, vil vi gerne give noget tilbage til lokalsamfundet - og det gør vi nu med en gratis fodboldoplevelse for alle, der har lyst til at være sammen om fodbold og fællesskabet. Hermed får vi forhåbentlig skabt en fantastisk ramme for en stor dag i Ceres Park, siger Martin Høj, der er CCO i det kundeejede Aros Forsikring.

Kampen mod AaB - der også kaldes den jyske klassiker - spilles mandag den 18. oktober kl. 19. Det er første mandag i efterårsferien, og AGF og Aros Forsikring kommer sammen til at sætte alle sejl til for at skabe en god aften for hele familien i skoven i Aarhus.

Målet er at fylde Ceres Park og dermed skabe en uforglemmelig fodboldoplevelse for både publikum og spillerne på banen. Så kom i Ceres Park med hele familien, og tag vennerne med, når 20.000 samles om den jyske klassiker og fællesskabet om fodbold.

Billetterne til kampen frigives fredag den 1. oktober kl. 15, hvorfra de kan hentes via shop.agf.dk. Der er et maksimum på fire billetter pr. person, og AGF opfordrer til, at man kun henter de billetter, man skal bruge, og at man sørger for at udnytte sine billetter til kampen, hvor Århus Stiftstidende også bakker op som mediepartner for den store fodboldfest.

Allerede fra i dag - onsdag den 29. september 2021 - kan kunder hos Aros Forsikring dog på forhånd hente billetter til kampen.

Nyt samarbejde
Den gratis kamp er første led i et nyt stærkt samarbejde mellem Aros Forsikring og AGF, hvor forsikringsselskabet indtræder som ny Guldpartner. Det er første gang, at Aros Forsikring indgår et partnerskab med AGF, og ambitionerne for det nye samarbejde er høje.

- I første omgang glæder vi os til at invitere aarhusianerne og østjyderne til fodbold i Ceres Park. Men det er også et samarbejde, der har et langt sigte, hvor vi håber, at AGF kan bidrage til at øge kendskabet til Aros Forsikring i Aarhus og Østjylland. Og her rummer byens hold en meget spændende platform og en gennemslagskraft, vi som byens Forsikringsselskab ser frem til at blive en del af, siger Martin Høj fra Aros Forsikring.

Om Aros Forsikring
Aros Forsikring fejrer i år sit 100-års jubilæum. Aros Forsikring er et kundeejet forsikrings-fællesskab for alle dem, der kan og vil passe på deres ting. Virksomheden er vokset fra at være et lokalt aarhusiansk forsikringsselskab til nu at være et af landets mest kundeorienterede forsikringsselskaber, hvilket bekræftes af en meget høj kundetilfredshed og talrige kundeanbefalinger. Selskabet bygger da også på et fundament af personlig service med fokus på hæderlighed og nærvær. Sådan har det været, siden selskabet blev stiftet i 1921.

Se mere på aros-forsikring.dk

Koncernpartnere

+