Klubben

141 år: Mandag fejrer vi hele klubben

AF: AGF - 22. september 2021

På mandag fejrer vi fødselsdag for hele Aarhus - og lidt for os selv.

På søndag den 26. september fylder AGF 141 år. Det markerer vi dagen efter - mandag den 27. september - når AGF spiller hjemme i Ceres Park mod SønderjyskE, hvor vi inviterer til stor fødselsdagsfest og samtidig hylder foreningen AGF.

Det er nemlig hovedforeningen, AGF af 1880, der runder 141 år. Aarhus Gymnastik Forening blev stiftet den 26. september 1880, da en gruppe driftige Aarhus-borgere stiftede AGF og dermed startede en fantastisk historie.

Så på mandag hylder AGF Fodbold hele foreningen, når samtlige hold i AGF af 1880 er inviteret til kampen på Ceres Park. Alt lige fra håndbold, gymnastik til svømning er inviteret til kampen med deres hold- og klubkammerater. Og for at hylde hele foreningen vil de 11 ældste medlemmer af AGF af 1880 gå med 3F Superliga-spillerene ind til kampen.

Selve kampen og spillerne vil også bidrage til at fejre klubbens historie og mange medlemmer, når otte kamptrøjer sættes på auktion efter kampen til fordel for de otte enkelte afdelinger i AGF.Fødselsdagsfest
Og ingen fødselsdag uden en stor fødselsdagsfest. Så AGF inviterer også Aarhus til fødselsdagsfest inden kampen i AL Bank Fanzonen ved Ceres Park. Her bliver der kagebord med fødselsdagskage til alle. Og er man mere lækkersulten byder AGF også på popcorn og is til kagen. Samtidig byder AGF også SønderjyskE’s fans på et sønderjysk kagebord ved udebaneafsnittet.

AGF er også værter for en særlig fødselsdagsfest for en fan, der deler fødselsdag med AGF. Vedkommende bliver hentet og bragt til kampen, hvor der venter en klassisk fødselsdagsfest for den heldige fødselar. Deltag i konkurrencen her >>>>

Alle der så har fødselsdag på kampdagen - den 27. september - giver vi en gave i form af to billetter til kampen og to GF-menuer, der kan hentes i AGF Fanshoppen inden kampen mod dokumentation for fødselsdagen.

Så alt i alt en mandag i fødselsdagens tegn på Ceres Park, når AGF runder 141 år.

Kom og vær med - køb billet her >>>>

Koncernpartnere

+