Gjensidige kvindeliga

AGF Kvindefodbold genoptager turneringen mod FCN

AF: AGF - 24. september 2021

Lørdag vender Gjensidige Kvindeligaen tilbage efter en landsholdspause. For AGF’s vedkommende bliver det med en kamp mod FC Nordsjælland på Right to Dream Park i Farum. Her er der i øvrigt gratis adgang for alle og kommer man som AGF’er, så giver vi en tår til tørsten. Læs mere om det her.

Senest holdet var i kamp, var den 10. september, hvor vi vandt over AaB i Aalborg. Det bragte os op på femtepladsen i ligaen med syv point. Fire point foran FC Nordsjælland, der ligger nummer syv. Så det er en uhyre vigtig kamp for begge mandskaber, hvor vi med en sejr kan tage endnu et godt skridt i den rigtige retning.

Og den trup, der skal ud og forsøge det, er som følger:

Katrine Svane, Emma Bay, Tina Fremo, Ásla Johannesen, Sofie Vendelbo, Jenna McCormick, Cecilie Winther, Sofie Bloch, Julia Mortensen, Maria Herdel, Linda Nyman, Helena Pedersen, Maria Denius, Sofie Obel, Emma Andersen, Julie Poulsen, Hannah Holgersen og Thea Rhode

Der er kampstart i Farum kl. 16 i morgen eftermiddag. Kommer man ikke forbi og nyder godt af tilbuddet om gratis adgang, kan kampen ses direkte på Viaplay. KSDH!

Koncernpartnere

+