Klubben

AGF PigeCamps er tilbage

AF: AGF - 15. september 2021

Nu er der åben for tilmeldinger til nye fodboldcamps for piger.

Nu gentager AGF succesen fra tidligere i år med vores pigecamps og inviterer igen til god fodboldtræning og dejligt samvær med andre spillere senere på efteråret.

AGF PigeCamps foregår på vores træningsanlæg på Fredensvang, hvor U10 til U14 piger - uanset niveau - få sig en rigtig fed fodbolddag.

På AGF PigeCamps træner vi i vores Goal Station på Fredensvang under ledelse af erfarne og dygtige trænere, der sørger for en træningsdag med sjov, seriøs, og spændende træning. Der vil desuden være U18-DM spillere fra AGF Kvindefodbold til stede som assistenter.

AGF PigeCamp er et nyt tilbud til pigefodboldspillere uanset niveau fra hele Danmark i årgang 2008, 2009, 2010, 2011 og 2012 som gerne vil udfordre sig selv og udvikle deres spil. Træningen foregår i Goal Station, hvor du på AGF PigeCamp kan styrke dine tekniske færdigheder via mange boldberøringer, pasninger og koordination.

Programmet er tilrettelagt, så alle piger kan deltage med fokus på den enkeltes udvikling og gode oplevelser. Deltagerne inddeles efter alder, hvor vi på den måde skaber kvalitet i træningen og en god oplevelse for alle.Den første camp finder sted den 19. oktober. Tilmelding til den foregår her >>>

Den anden finder sted den 13. november. Tilmelding til den foregår her >>>

Man kan også tilmelde sig en todages camp, der foregår den 4.-5. december. Det gør man her >>>

Der er begrænset antal deltagere, så det er først til mølle.

Se hvordan det gik sidste gang, vi holdte pigecamps

Koncernpartnere

+