Klubben

AGF præsenterer ny hjemmebanetrøje

AF: AGF - 08. september 2021

Med en hilsen til 90'erne er en ny hjemmebanetrøje nu klar

Lidt usædvanligt er vi kommet lidt ind i den nye sæson før vi kan præsentere en ny hjemmebanetrøje. Men alt godt kommer til dem, der venter - og den nye hjemmebanetrøje fra hummel er nu klar og vil blive båret af spillerne første gang den 12. september ved hjemmekampen mod Vejle Boldklub - lige efter Aarhus Walk.


Den nye trøje er naturligvis hvid og mange vil ganske givet få en god fornemmelse af ærmerne, der er blå som en hilsen til den trøje, som holdet bar, da vi vandt Pokalfinalen i 1992 på hjemmebane i Aarhus. Den gang var den røde farve også med - og det er den igen i kraven og for enden af ærmerne i den nye trøje. I nakken af trøjen er der en hilsen til AGF’s fødeår, 1880 og kraven vækker med sin diskrete lukning også minder om fortidens trøjer.


Men det er også en trøje, der i sit design og sin tanke rækker ud i fremtiden med et meget stilrent look og produceret af 100 % genanvendte materialer. Således er trøjen mærket med AGF’s eget bæredygtighedsmærke; AARHUS, ANSVAR, FREMTID og lever dermed op til AGF's bæredygtighedsvision.

Trøjen er designet af AGF’s mangeårige gode samarbejdspartner fra hummel, der fornylig forlængede sit samarbejde med AGF.

- Der er ingen tvivl om, at vi er utrolig glade for vores tilknytning til AGF og klubbens arv i dansk fodbold. Efter mange års samarbejde har vi opbygget et stærkt bånd til klubben, og som Aarhus-virksomhed er vi stolte over at beklæde både spillere og fans af byens hold i de karakteristiske hummel-vinkler.

- Den nye hjemmebanetrøje er den første trøje i rækken på den nye aftale mellem hummel og AGF. Resultatet er en ren og klassisk AGF-trøje med blå ærmer, og vi håber trøjen vil falde i god jord blandt klubbens fantastiske fans. Til trods for op- og nedture kæmper AGF altid videre, og vi glæder os til at fejre mange sejre sammen iført den nye trøje, siger adm. direktør i hummel, Allan Vad Nielsen.

Den nye trøje vil også blive båret af AGF’s kvindehold i Gjensidige Kvindeligaen, men får altså premiere på søndag den 12. september, når AGF møder Vejle Boldklub i 3F Superligaen.

Den nye trøje er nu tilgængelig i AGF’s fanshop - både i butikken og online.

Se mere til trøjen og køb den her >>>>>

Koncernpartnere

+