3F Superliga

En glad Mikael Anderson er tilbage i AGF

AF: AGF - 01. september 2021

Mikael Anderson er nyeste AGF'er. Her får du det første interview med Harlev-drenge efter skiftet til AGF.

Vi kunne i nat fortælle, at Mikael Anderson er ny AGF-spiller efter vi har hentet midtbanespilleren på en femårig aftale. Og Anderson selv er her dagen derpå meget tilfreds og glad for nu at være AGF’er.

- Jeg er fra Aarhus og AGF har altid været en klub, jeg gerne ville spille for på et eller andet tidspunkt i min karriere. Jeg var der jo som barn og drømmen har hele tiden været at komme tilbage, hvis det kunne lade sig gøre. Og jeg er meget glad for, at det er lykkes og stolt over, at jeg nu skal spille for AGF, siger Mikael Anderson, der i øjeblikket befinder sig med det islandske landshold, der skal spille to VM-kvalifikationskampe i den igangværende landsholdspause.

Her kunne hans nye holdkammerat, Jón Thorsteinsson så sige hej til en kommende holdkammerat i den islandske landsholdslejr og komme med de første tips og trick til tilværelsen på Fredensvang.

For selv om han er fra Harlev lidt uden for Aarhus, hvor han er vokset op, så spiller Mikael Anderson landsholdsfodbold for Island. Han er født i Reykjavik, hvor hans mor stammer fra og kan altså dermed spille på det islandske landshold, hvor det indtil videre er blevet til ni kampe for A-landsholdet efter 16 U21-landskampe.

Men 23-årige midtbanespiller er som nævnt opvokset i Harlev og spillede i AGF som ungdomsspiller mellem 2009 og 2013. Herfra har Anderson mange gode minder og han nu ser frem til at skabe nogen nye århusianske minder som seniorspiller.

- Det bliver fantastisk at vende tilbage til Fredensvang og Ceres Park, hvor jeg mange gange var bolddreng i min barndom. Og den gang drømte vi om, at det var os, der spillede inde på banen. Det får jeg så lov til nu og jeg glæder mig meget til at løbe ind på Ceres Park som spiller, siger Mikael Anderson.


Siden sin tid som ungdomsspiller er der sket meget hos både AGF og for Mikael Anderson, der rejste til Herning som teenager og siden var rundt om et par andre klubber inden han for alvor slog igennem i FC Midtjylland og i 3F Superligaen. Nu ser Anderson frem til at bidrage med sit talent og arbejdskraft i hans barndomsby.

- AGF har været gennem en rigtig flot udvikling og er jo et helt andet sted som klub siden jeg spillede dér for snart mange år siden. Og selv om starten på den her sæson ikke har været god, når det kommer til resultaterne, så har vi alle forudsætninger for at lykkes og finde tilbage til de seneste gode sæsoner. Og dét vil jeg gøre alt for at bidrage til. Jeg er en spiller, der gerne vil arbejde for holdet og yde mit til det fælles bedste, og jeg ser frem til at arbejde sammen med mine nye holdkammerater om at få os tilbage på sporet og få nogen sejre, tilføjer Mikael Anderson, der har første træningsdag med holdet på den anden side af landsholdspausen - nu som voksen AGF'er.

Koncernpartnere

+