3F Superliga

Endnu en stor aften venter i Ceres Park

AF: AGF - 24. september 2021

På mandag fejrer vi AGF's 141 år med en stor fødselsdagsfest inden vi møder sønderjyskE i Ceres Park kl. 19. Kom og vær med!

Efter torsdagens sejr i Sydbank Pokalen kan vi nu glæde os til en hjemmekamp i 3F Superligaen på mandag, hvor SønderjyskE kommer på besøg og hvor vi fejrer AGF's 141 års dag. For dagen før kampen - den 26. september - fylder AGF af 1880 141 år. Derfor fejrer vi hele klubben i forbindelse med mandagens kamp. Og vi håber at se mange til fødselsdagsfest.

Vi byder på fødselsdagskage i AL Bank Fanzonen og supplerer med is og popcorn til ungerne i en fødselsdagsudgave af AL Bank Fanzonen, hvor vi byder på livemusik og Aros kigger også forbi. Så lad ungerne være længe oppe og kom til fødselsdag inden kampen. Husk, at børn under 15 år kommer gratis til fodbold i Ceres Park. Find billetterne her >>>>

Og er du en af de heldige, der har fødselsdag på mandag kan du finde en gave fra AGF i AGF Fanshoppen i form af to billetter og to GF-menuer. Husk blot id.

Med 141 år på bagen bliver det også en dag, hvor vi hylder hele AGF af 1880 - den idrætsforening som AGF's førstehold udspringer af. Derfor er alle hold i AGF af 1880 inviteret til kampen på Ceres Park. Alt lige fra håndbold, gymnastik til svømning er inviteret til kampen med deres hold- og klubkammerater. Og for at hylde hele foreningen vil nogen af de ældste medlemmer bliver præsenteret og hyldet inden kampstart.

Selve kampen og spillerne vil også bidrage til at fejre klubbens historie og mange medlemmer, når otte kamptrøjer sættes på auktion efter kampen til fordel for de otte enkelte afdelinger i AGF.

Så alt i alt venter en stor fodboldaften i Ceres Park i historiens og klubbens tegn. Vi håber at se mange i Ceres Park til en hyldest af vores 141 årige lange fællleskab, når vi møder SønderjyskE. Der er kampstart kl. 19 og AL Bank Fanzonen åbner kl. 17.30. På gensyn til fødselsdag og fodbold på mandag!

Køb din billet til kampen her >>>>

Koncernpartnere

+