3F Superliga

Klassisk kamp venter os på søndag

AF: AGF - 10. september 2021

Søndag møder vi Vejle Boldklub i traditionsrigt opgør.

Når vi har fejret genåbningen og gået Aarhus Walk, så venter der os på søndag en traditionsrig kamp, når vi møder Vejle Boldklub i Ceres Park - det første møde med vejlenserne i Aarhus i næsten et år.

Således skal vi tilbage til den 14. september 2020 for at finde det seneste møde på Ceres Park. Den gang vandt vi 4-2 i en forrygende sæsonpremiere på 3F Superligaen. Gense højdepunkterne fra den kamp her.

Den her gang er det lidt mindre festligt for begge hold, hvor VB som bekendt også mangler sæsonens første sejr og det må derfor formodes, at det er to meget sejrsultne hold, der tørner sammen i en klassisk kamp i dansk fodbold.

115 kampe er det blevet til mod VB gennem historien. Her er det blevet til 48 sejre, 37 nederlag og 30 uafgjorte


Vi har generelt haft godt styr på Vejle i de seneste otte indbyrdes opgør, hvor vi er ubesejret med fire uafgjorte og fire sejre. Og hjemme i Aarhus er vi ubesejret i de seneste otte kampe mod Vejle.

Senest Vejle formåede at vinde over os var i september 2014, da vi tabte 0-1 i Aarhus. Og set på den lange historiske bane har vi da også en ret så fin statistik med VB. Vi har således "kun" tabt fem af vores forrige 30 kampe mod Vejle - det er kun BK Frem, vi har en bedre statistik med. Som vi i øvrigt møder i pokalen senere på måneden.

Men søndag gælder det altså Vejle i en voldsom spændende kamp på Ceres Park. Kampen starter kl. 18. Men husk, at vi allerede kl. 14 mødes på Ingerslevs Boulevard til stor genåbningsfest inden vi sammen går i Aarhus Walk 2021 mod Ceres Park langs Stadion Alle´.

Det er gratis at deltage i festen på Ingerslevs Boulevard, mens man skal ha’ billet til kampen mod Vejle. De kan findes her.

KSDH!

Koncernpartnere

+