Gjensidige kvindeliga

Maria Denius skriver kontrakt med AGF

AF: AGF - 30. september 2021

Markant midtbaneprofil og AGF har fået papir på hinanden.

AGF Kvindefodbold forsætter med at bygge på og udbygge forholdene for spillerne og for holdet. Nu er der kommet papir på en af de midtbanespillere, der har gjort et markant indtryk i den indeværende sæson. Således har Maria Denius og AGF Kvindefodbold skrevet en aftale frem til sommeren 2022.

Aftalen betyder, at 24årige Maria Denius - der har fået sin fodboldopdragelse i Kjellerup og kom til Aarhus i 2019 - nu i endnu højere grad kan fokusere på fodbolden ved siden af sine studier.

- Vi er glade for samarbejdet med Maria, og det er godt for både Maria og for klubben, at vi nu har fået lavet en aftale. Hun er en af de bærende kræfter og har i de senere sæsoner vist sig som en vigtig spiller for holdet. Som defensiv anker på midtbanen har hun altid udvist stor seriøsitet og en hundrede procent arbejdsindsats, når hun går på banen - og hun er derfor en flot repræsentant for AGF’s værdier om hårdt arbejde og vinderambitioner. Men der er også fortsat et stort udviklingspotentiale i Maria, og det vil vi gerne understøtte med en aftale med AGF, siger Marie Greve som er chef for AGF Kvindefodbold, der lørdag spiller mod FC Nordsjælland hjemme på Vejlby Stadion - nu altså med endnu en kontraktspiller i truppen.

Hør Maria Denius’s reaktion på den nye aftale på AGF TV:

Koncernpartnere

+