3F Superliga

Nye navne i kamptrup til VB-kamp

AF: AGF - 12. september 2021

Her er truppen til en spændende kamp i aften i Ceres Park efter genåbningsfest og Aarhus Walk.

Så blev det søndag og snart samles vi på Ingerslevs Boulevard til stor genåbningsfest og Aarhus Walk 2021, hvor vi i samlet flok går mod Ceres Park og dagens kamp mod Vejle.

Vi åbner ballet på Ingerslevs Boulevard kl. 14 og efter en masse fed underholdning på scenen og Skt. Lukas Kirkens traditionelle andagt, går vi mod Ceres Park kl. 16.40, hvor kampen starter kl. 18.

Mangler du stadig billet, så find den her >>>>

Og har man adgang til kampen, så kan man glæde sig til en trup, hvor der er to hjemvendte AGF’ere med - nemlig; Mustapha Bundu og Mikael Anderson, der jo kom til klubben i det netop overstået transfervindue. Til gengæld må vi undvære Nicolai Poulsen, der sidder over med karantæne, ligesom Gift Links ikke er blevet klar oven på en skade. Den samlet trup til dagens kamp ser derfor således ud:

1. Jesper Hansen
4. Yann Bisseck
5. Frederik Tingager
7. Mustapha Bundu
8. Mikael Anderson
9. Patrick Mortensen
10. Patrick Olsen
13. Alexander Munksgaard
15. Oliver Lund
17. Jon Thorsteinsson
18. Jesper Juelsgård
19. Eric Kahl
21. Dawid Kurminowski
26. Anthony D'Alberto
27. Albert Grønbæk
29. Frederik Brandhof
36. Daniel Gadegaard
37. Sebastian Hausner

Der er kampstart kl. 18 i Ceres Park efter vi sammen har fejret genåbningen og fællesskabet på Ingerslevs Boulevard og endnu en smuk udgave af Aarhus Walk, der får flot vejr. Således varsler DMI solskin og 18’ i eftermiddag - perfekt til en fælles gåtur i skoven til Ceres Park og en stor fodboldkamp i aften.

Køb billet til kampen her >>>>

KSDH!

Koncernpartnere

+