Kampe

Reserveliga: Sejr i Ikast

AF: AGF/Foto: FCM - 13. september 2021

Kamp i reserveligaen i dag ender med en 3-2 sejr over FC Midtjylland.

Mandag spillede vi Reserveliga-kamp i Ikast mod FC Midtjylland og det blev både resultatmæssigt og spillemæssigt en god eftermiddag for AGF’erne, der vandt 2-3 og samtidig kunne glæde sig over masser af værdifuld spilletid for mange unge spillere.

Ved pausen var vi foran 2-0 ved mål af Dawid Kurminowski og Alexander Ammitzbøll, men i 2. halvleg kom værterne tilbage i kampen og scorede to gange. Men takket været den unge U19- spiller, Emil Vestergaard, der scorede vores tredje mål kunne vi tage et 3-2 resultat med hjem til Aarhus.

- Det var en rigtig god første halvleg på vores indsats med et højt pres og et flot fremadrettede spil, der skabte nogen gode muligheder. Gutterne var virkelig til stede fra kampens start og jeg, synes, at vi i perioder dominerede i første halvleg, fortæller assistenttræner Morten Karlsen, der står i spidsen for reserveliga-holdet.

- I anden halvleg skifter vi en del ud og der kommer mange unge spillere på banen, og det gør, at FC Midtjylland kan sætte sig mere på kampen. Samtidig skifter vi system på samme måde som vi så på 3F Superligaen i søndags. Men det responderede spillerne godt på og de kæmpede sejren hjem til sidst på ægte AGF-manér. Så en fin kamp for os - for vores kultur og selvtillid er det altid vigtigt at få nogen sejre - også i reserveligaen, lød det fra Karlsen efter kampen.

AGF truppen:
Start 11’er: Daniel Gadegaard, Alexander Munksgaard, TK, Jesper Juelsgård, Anthony D'Alberto, Nicolai Poulsen, Zach Duncan, Jacob Andersen (U19), Asker Bech (U19), Alexander Ammitzbøll, Dawid Kurminowski - William Eskelinen, Frederik Ihler (U19), Jing Reece (U19), Mathias Sauer (U19), Marius Hausted (U19), Emil Vestergaard (U19)

Koncernpartnere

+