Ceres Park & Arena

Vær med i åben workshop om nyt stadion

AF: BJ - 07. september 2021

Hvordan skal byens nye fodboldstadion se ud? Det kan alle AGF-fans komme med inputs til, når Kongelunden inviterer til åben workshop på onsdag d. 8. september i den gamle stadionhal i Ceres Park.

Aarhus og AGF skal have et nyt fodboldstadion, og ved årsskiftet bliver konkurrencen om at tænke og tegne det nye stadion sendt i udbud. Derfor sparker Kongelundens Sekretariat nu efteråret i gang med en åben workshop om det nye fodboldstadion på onsdag den 8. september. Input fra mødet kommer til at indgå i arbejdet med at udarbejde det konkurrenceprogram, som de bydende teams skal svare på.

- Vi bevæger os nu fra at have arbejdet med visioner og rammer til meget konkrete krav og ønsker, som skal sikre et stadion, der tilbyder de bedst mulige vilkår for både brugere, besøgende og byen,” forklarer Alvaro Arriagada, der er projektdirektør for Kongelundens Sekretariat i Aarhus Kommune. Det er her et nyt fodboldstadion er forankret som en del af udviklingen af Kongelunden, der er Danmarks største, bynære rekreative område.

Alle er velkomne til workshoppen. Programmet vil veksle mellem inspirationsoplæg og arbejde i grupper, der drøfter og besvarer spørgsmål inden for udvalgte temaer: Hvordan vil du gerne ankomme til det nye fodboldstadion? Hvordan skal fanzonerne indrettes? Og hvordan skal et nyt fodboldstadion se ud? Det er nogle af de spørgsmål, alle interesserede kan være med til at diskutere og kvalificere.

Program: Onsdag den 8. september 2021 kl. 16.00-18.00 i den gamle stadionhal, Ceres Park.

  • Kort om stadionprojektet v/Kongelundens sekretariat
  • AGFs visioner foret nyt stadion v/AGF
  • Arbejde i grupper med input til følgende temaer:
    • Blå gruppe: Ankomst og ophold i udeområder (herunder fanzoner)
    • Hvid gruppe: Stadionoplevelsen før og efter kampen
    • Rød gruppe: Rammerne for et atmosfærefyldt stadion
  • Fælles opsamling

Tilmelding er ikke nødvending, men Kongelunden har oprettet en facebook-begivenhed, hvor du kan læse mere og tilkendegive, om du kommer.

Koncernpartnere

+