Klubben

Værd at vide om Aarhus Walk 2021

AF: AGF - 12. september 2021

Søndag fejrer vi, at fællesskabet er tilbage oven på Corona med en stor genåbningsfest inden vi sammen går mod Ceres Park, når vi spiller mod Vejle Boldklub kl. 18.

Dagen starter kl. 14 på det grønne område ved Ingerslevs Boulevard. Her starter Aarhus Walk kl. 14, hvor en udvidet AL Bank Fanzone har indtaget det grønne område foran Sankt Lukas Kirken med boder og alskens underholdning fra scenerne. Vi byder velkommen fra scenen fra kl. 14, hvor Carsten Bang åbner programmet.

Derefter kan vi glæde os til at opleve Karl William, The Broken Beats, Bogfinkevej og Jøden. Som forrige år holder vores nabo, Sankt Lukas Kirken også en andagt i år, der starter i kirken kl. 14.40Undervejs kan man også møde Aros og Danske Hospitalsklovne, der præsenteres af dagens kampsponsor fra ed. Støt også tifoarbejdet med en kaffebar, hvor omsætningen 100 % går til tifo-arbejdet. Man kan også møde Kongelunden, der er til stede med en stand, der fortæller om arbejdet med et nyt fodboldstadion.

Kl. 16.40 skydes selve vandringen så i gang, når cheftræner David Nielsen fra scenen sender os alle ud og gå. Starten markeres tydeligt, så vi alle kommer af sted samtidig og dermed kan danne et flot skue af hvidt frem mod Ceres Park, hvor kampen starter kl. 18.


Hold øje med informationer fra scenen, skilte og servicepersonalet, der vil guide os. Husk også, at få fat i et flag, når vi går mod Ceres Park. Og medbring også gerne dit eget flag og kom meget gerne i hvidt. Og husk at tage hensyn til hinanden og bidrag gerne til, at alle kommer med i walken i god ro og orden.

Undervejs spærres trafikken og vi guides af officials, så vi trygt kan tage den smukke tur langs Stadion Allé op til Ceres Park. Her åbnes dørene kl. 16.45 og kl. 18 er der så kampstart på kampen mod Vejle Boldklub. Her forventer vi godt 10.000 fans i Ceres Park.

Parkering og praktik
Der vil nok blive et stort pres på parkeringspladserne i nærheden af Ingerslevs Boulevard. Vi anbefaler derfor, at man - hvis man har mulighed for det - lader bilen stå hjemme og benytter sig af offentlig transport eller sin cykel. Der er for eksempel ikke langt fra Banegården til Ingerslevs Boulevard, hvis man kommer udenbys fra.

Der er få handicap-parkeringsmuligheder på selve Ingerslevs Boulevard, i gaderne omkring og to pladser helt oppe foran Sankt Lukas Kirke.

Er man i bil kan man med fordel køre til området ved Ceres Park og benytte parkerings-mulighederne dér - for eksempel ud mod Jyllands Allé - og så spadsere ned til Ingerslevs Boulevard.Billetter
Der er gratis adgang til Aarhus Walk og AL Bank Fanzonen ved det grønne område ved Ingerslevs Boulevard. Men ønsker man at overvære hjemmekampen skal man i sagens natur have sig en billet eller et sæsonkort. Køb din billet til kampen her >>>

Kampen starter kl. 18, mens vi altså allerede kl. 14 åbner dagen med genåbningsfest og Aarhus Walk på Ingerslevs Boulevard for enden af aksen fra Ceres Park til byen. Vi ses til Aarhus Walk 2021. KSDH!

Koncernpartnere

+