For knap to år siden kunne AGF præsentere Østjysk Vinforsyning - der har hovedsæde i Hinnerup som ny Guldpartner i klubben Østjysk Vinforsyning er nogen af de ypperste leverandører på det danske vinmarked, og efter en god periode som partner i AGF, hvor vi blandt andet har præsenteret en ny Hviie vin, har Østjysk Vinforsyning nu valgt at forlænge samarbejdet med AGF for yderligere en periode.

Østjysk Vinforsynings kunder findes indenfor hoteller, restauranter, erhvervsvirksomheder, duty free samt vinhandlere. Derfor betyder service og rådgivning rigtig meget for Østjysk Vinforsyning.

Vi ledte efter en mulighed for at brande os stærkere i Østjydernes bevidsthed. Det er vi lykkedes med sammen med AGF
Thomas Sønderby Sivholm, Medejer og marketingdirektør i Østjysk Vinforsyning

Samarbejdet mellem AGF og Østjysk Vinforsyning har allerede kastet en særlig hvidvin af sig og fornylig lancerede Østjysk Vinforsyning en AGF Gin, hvor fans kan vælge smagen ved hjælp fra AGF-legenderne Marc Rieper og Troels Rasmussen. Hvilken smag det ender med afsløres meget snart.

Vinoble.jpg

VINOBLE

Østjysk Vinforsyning står også bag Vinoble Kæden, der er en landsdækkende kæde af 35 af landets bedste vinforhandlere. Og samarbejdet med AGF skal blandt andet bruges til fortsat at markedsføre Vinoble, ligesom Østjysk Vinforsyning også fortsat ønsker at gøre opmærksom på sit navn blandt AGF's samarbejdspartnere. Således er Østjysk Vinforsyning hovedleverandør af vin til AGF's VIP-lounger i Ceres Park. Dermed håber Thomas Sønderby Sivholm at nå endnu længere ud med de gode kvalitetsvine.

Derfor har det været en god mulighed for os at blive en del af VIP-oplevelsen i Ceres Park og samtidig komme med i AGF's velfungerende netværk og blive set sammen med byens hold
Thomas Sønderby Sivholm, Medejer og marketingdirektør i Østjysk Vinforsyning

OM ØSTJYSK VINFORSYNING

Østjysk Vinforsyning kunne i 2017 fejre 40-års jubilæum, og lige siden starten har kvaliteten været i højsædet. Sortimentet - der er et af de største i den danske vinbranche - indeholder vine fra alle betydende vinlande. I de senere år har Østjysk Vinforsyning også satset på økologi og har i dag et af de absolut bredeste økologiske sortimenter i den danske vinbranche. Kunderne findes indenfor hoteller og restauranter, erhvervsvirksomheder, Duty Free samt vinhandlere.

vil du høre mere ?

Kontakt salgsafdelingen for nærmere information vedrørende de mange muligheder.
Telefon: 89 38 60 00 I salg@agf-as.dk

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.Headline }}

{{ listItem.DateToShow }} -
{{ listItem.DateToShow }} -
+